Demet Şener Üçüncü Kez Evleniyor!

Şener, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Tolga Arman ile evleniyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Eski manken Demet Şener, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Tolga Arman'dan evlilik teklifi aldı. Sosyal medya hesabından da müjdeli haberi peş peşe yaptığı paylaşımlarla duyuran Şener, sevgilisine 'evet' yanıtını verdi. Ünlü güzelin parmağındaki bir hayli büyük yüzük ise dikkatleri üzerine çekti.

2016 yılında ihanet iddiasıyla dava açan ünlü model Demet Şener, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'dan olaylı bir süreç sonrası Ocak 2018'de boşanmıştı.

3 yıl evli kaldığı İbrahim Kutluay'dan İrem ve Ömer adlarında iki evladı olan Şener, 2019'da evlendiği Cenk Küpeli'den 2021'de ayrılmıştı.

1995 YILINDA TÜRKİYE GÜZELİ SEÇİLMİŞTİ

1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminden düşmüyor.

ARADIĞI MUTLULUĞU SONUNDA BULDU

Özel hayatıyla da sık sık gündemde olan ünlü güzel aradığı mutluluğu sonunda buldu. Şener, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Tolga Arman ile evleniyor.

EVLİLİK TEKLİFİNE 'EVET' DEDİ

Sevgilisinin Bodrum Türkbükü'de kiraladığı evde ettiği evlilik teklifine, 'evet' diyen Demet Şener'in bir hayli büyük tektaşı dikkatlerden kaçmadı.

"DÜN GECE BİRTAKIM KUTLAMALAR YAPILDI TABİİ Kİ"

Demet Şener, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara; "Dün gece birtakım kutlamalar yapıldı tabii ki" notunu düştü. Demet Şener, takipçilerinden gelen tebrik mesajlarına cevapsız kalmadı ve tek tek teşekkür etti.


"BEN TOLGA İLE GÖNÜLDEN BAĞLIYIM"

Demet Şener daha önce; "Ben Tolga ile gönülden bağlıyım. Evlilik olur mu bilmiyorum. Herhangi bir imzaya gerek yok. Hiçbir beklentim yok, şart değil" açıklamasını yapmıştı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz