Ünlü Manken Ekran Karşısında Bir Anda Soyundu!

Her geçen gün ünlüler dünyasında yaşanan gelişmeler hayret verici boyutlara ulaşabiliyor. Bir programda yaşanan anlar da gündeme damga vurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Her geçen gün ünlüler dünyasında yaşanan gelişmeler hayret verici boyutlara ulaşabiliyor. Bir programda yaşanan anlar da gündeme damga vurdu. Ünlü model, herkesin önünde soyundu. Tüm gözler ekrana kilitlendi.

Eski Victoria’s Secret mankeni, 4 çocuk annesi 51 yaşındaki Heidi Klum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Öte yandan katıldığı bir YouTube programında soyunan ünlü model, sosyal medyada viral olmayı başardı. O anlar hayret verici görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

SUNUCU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Güzelliğiyle dillere destan modellerden Heidi Klum, katıldığı bir programda seyirciye sıcak anlar yaşattı. Acı sos kurbanı olan Klum, aniden soyununca sosyal medya birbirine girdi. ‘Hot Ones’ adlı programın sunucusu Sean Evans, o anlarda şaşkınlığını gizleyemedi.

90’lı yıllara damgasını vuran manken, şimdilerde Tokio Hotel gitaristi Tom Kaulitz ile mutlu bir evlilik yaşıyor. İlerleyen yaşına rağmen fiziğiyle dikkat çeken ünlü model, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarla da dikkat çekmeyi başarıyor. Ünlü isimi son olarak ‘Hot Ones’ programının konuğu olduğu anlarla gündeme geldi.

Programda acılı kanat yerken soğukkanlı durmaya çalışan Klum, kısa süre sonra acı sostan yandı. Programın başlarında acıdan hoşlanmadığını söyleyen Klum, “Bugün benim için çok zor olacak gibi hissediyorum” demişti.

ÜSTÜNÜ KOMPLE ÇIKARDI

Klum, acıdan yandığı için kot gömleğinin düğmelerini açarak serinlemeye çalıştı. Ancak yanmaya devam eden model, bu kez gömleğini komple çıkardı.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz