Deniz Akkaya, Çocuğunun Mesajlarını İfşa Etti!

"Ya yüzmeye gidersin ya evden gidersin!"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kızıyla yaşadığı sorunu sosyal medya hesabından duyuran ve tüm ülkenin gündemine oturan Deniz Akkaya, kızıyla ilgili ifşalarına bir yenisini daha ekledi. Bu sefer de kızıyla olan yazışmalarını X'te paylaşan Akkaya, yine tepki topladı.

Kızıyla olan problemleriyle Türkiye gündeminde geniş yankı uyandıran Deniz Akkaya, kızıyla ilgili ifşa yayımlamaya devam ediyor. Deniz Akkaya'nın bir süredir Sosyal Hizmetler'de kalan kızı A. Önbilgin baba Efe Önbilgin'e teslim edilmişti. Akkaya, kızı arasındaki olaylara yeni bir ifşa ekledi.

Eski manken, sosyal medya hesabından kızıyla olan WhatsApp konuşmalarını paylaştı.

TEPKİ TOPLADI

Mesajlarda Akkaya'nın kızına "Spor yapmayan çocuk kabul etmiyorum" yazdığı ve mesajlarının küfür içerdiği dikkatlerden kaçmadı.

Deniz Akkaya, kızıyla mesajlarına şu notu da ekledi:

"Ve evet çok sinirlendigim zamanlar oldu, ve dozu giderek arttı. Okula gidip ağlamıştır, ama okuldaki yetkisiz eleman hanımefendi neden ağladığını tam olarak açıp bana sormuş mudur hayır!!! Çocuğumun spor yapmasını istemem kadar doğal bir şey var mı? Ve spor ancak zorlanıldığında başarı getiren bir akışkanlıktır.''

''Utanmaz arlanmaz ailem, Ayşe'yi bize gönderiyordu derken sebebini hiç anlattınız mı anlatmızsımız!!''

''Benim ailem için spor önemli bir şey değil , günde 20 saat televizyon seyretse en iyi çocuk babam için o, bunun sebebini de en acı gerçekleri ile anlatacağım zamanı gelince… Evet çocuğum için en iyisini istedim yeri geldiğinde spora gitmesini zorladım… keşke zorlamasaymış olduğu haline bıraksaymış tıpkı babası gibi hayatımı yaşamaya devam etseydim doğru…"

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz