Demet Şener Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı!

"Var mı daha güzeli?"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Demet Şener, Instagram'a erişim engeline rağmen paylaşımlarına devam ediyor. Şener, İstanbul manzaralı bir terastan çektirdiği yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayımladı. Şener, paylaştığı fotoğraflara İstanbul hashtag'ini ekleyerek, "Var mı daha güzeli?" notunu düştü.

Demet Şener, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun Instagram'a getirdiği erişim engeline rağmen sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. 47 yaşındaki ünlü isim, İstanbul manzaralı terasta çektirdiği yeni fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Spor salonundan çıkışta asansör aynasından kareler paylaşan Şener, ardından İstanbul manzaralı bir terasta çekilmiş fotoğraflarını da sosyal medya hesabında yayımladı. Şener, paylaştığı fotoğraflara İstanbul hashtag'ini ekleyerek, "Var mı daha güzeli?" notunu düştü.

Instagram'daki erişim engeline rağmen takipçileriyle etkileşimini sürdüren Demet Şener, sosyal medyadaki aktifliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Demet Şener'in son paylaşımları, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu ve birçok olumlu yorum aldı. Şener, güzelliği ve doğal pozlarıyla sosyal medyada ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz