Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Dudak Dudağa!

Kandilli'de bir balıkçıya yürüyen çiftin romantik halleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşktan adeta sarhoş olan çift, yolda yürümedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yaşadıkları aşk ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti dudak dudağa yakalandı. Kandilli'de bir balıkçıya yürüyen çiftin romantik halleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşktan adeta sarhoş olan çift, yolda yürümedi.

Son olarak Netflix’te yayınlanan ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ dizisiyle ekranlara gelen popüler oyuncu Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor. 

AŞK BELGELENMİŞTİ

Uzun süredir haklarında çıkan 'aşk' iddiaları karşısında sessiz kalmayı tercih eden ikili, Kuruçeşme'de el ele yakalanmıştı. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Serenay Sarıkaya ile Mert Demir, soruları yanıtsız bırakırken, ünlü oyuncunun Ortaköy'deki yeni evinin yolunu tutmuştu.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA ÇOK KONUŞULUYORLAR

Aşklarının belgelenmesinin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sık sık adlarından söz ettiren ünlü çiftin attığı her adım da olay oluyor. 

KAMERALARA YAKALANDILAR

Bir süredir aşklarının reklam olduğu iddiasıyla konuşulan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, önceki gün Kandilli’de baş başa yemek yedi.

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİLER

Kandilli'de bir balıkçıya giden Sarıkaya ve Demir ikilisi yaşadıkları aşkı sokakta gizleyemedi. İkilinin dudak dudağa görüntülenmesi sosyal medyada en çok konuşulan haberler arasına girdi. 

"HABERİM YOKMUŞ GİBİ ÇEK"

Çiftin bu hallerine de sosyal medyada yorum yağdı. Sosyal medya kullancıları "Haberim yokmuş gibi çek", "Rol gibi", "Serenay hiç bir ilişkisini bu kadar ispatlamaya çalışmadı", "Çok reklamvari" gibi yorumlarda bulundu. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz