Nedim Şener ile Ali Özgündüz’den 'Şiilik' Polemiği!

CHP İstanbul Eski Milletvekili Ali Özgündüz ile gazeteci Nedim Şener arasında “Şiilik” polemiği çıktı. İkili sosyal medya üzerinden sert sözlerle atıştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Nedim Şener’in bir programda ‘Şiilik’ hakkında kullandığı ifadeler üzerine CHP eski Milletvekili ali Özgündüz’ün karşılık vermesiyle ikili arasında sert tartışma çıktı.

Şener programda, “Şiiler İslam'in kalbinde bir hançer gibi duruyor. Gerçekten buna inanıyorum” demişti.

Ali Özgündüz bu sözleri alıntılayarak, “Mezhep taassubu adamın gözünü kör edince işte böyle aptal aptal analiz yaparsın! İsrail'i açıktan savunmaya cesaret edemeyenler, mezhep ayrımcılığıyla soykırımcı, katil, siyonist İsrail'e böyle arka çıkıyorlar” dedi.

Nedim Şener ise bu sözlere yanıt verdi. Şener yanıtında, “Hizbul/Hüdaparlılar da, içimizdeki İrancılar da, senin gibi aynı aptal yorumu yapıyor Ali Özgündüz. Saçmalama da ne zamandır İrancılık yapıyorsun onu söyle. Soykırımcı sapık siyonist İsrail’in destek aldığı bir yer varsa İran’ın içidir. Mossad tepeden tırnağa ele geçirmiş, Lübnan'daki Arap İslam Konseyi Genel Sekreteri Muhammed Ali El-Hüseyni’ye göre Nasrullah’ı bile İsrail’e satmış. Senin yanın onların yanı Ali” dedi.

Ali Özgündüz ise Şener’in bu sözlerine karşılık şunları söyledi:

“Sen, Türk, Fars ve Arap ve diğer milletlere mensup dünyadaki bütün Ali Şia'sını hedef alıyorsun.

‘İslam’ın kalbinde Şii'ler bir hançer gibi duruyorlar’ diyorsun.

Ağzından çıkanı ya kulağın duymuyor ya da gerçekten bilmeden, aptal aptal konuşuyorsun!

İran'la bir derdin varsa git ne halin varsa gör, onlar cevabını verir. Ama İran üzerinden bizlerin inancına hakaret etmeye kalkarsan haddini bildirmek bu inanca mensup olan bizlere düşer!

Sen ne anlarsın Şii'likten Sunni'likten.

Şii Sünni kardeştir, ayrımcılık yapan kalleştir!

Aklını başına topla, siyonizme hizmetten vazgeç!”

Nedim Şener ise Ali Özgündüz’ün bu sözlerine, “Ali kulağınla dinle başka yerinle değil; İran’dan bahsediyorum Ali ağzımdan çıkmıyor. Ama mezhepçilik bir yana İrancılık senin aklını almış gözünü kör etmiş senin. Haddini bilmesi gereken biri varsa sensin. İrancılık oynamak istiyorsan yolu belli” ifadeleriyle karşılık verdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz