Selen Görgüzel'in Tuvalet Pozları Olay Oldu!

Peş peşe paylaştı, hayranları şaştı kaldı! "Filtre bile şaşkın"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son günlerde giydiği kıyafetler ve danslarıyla adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Tuvaletteki pozlarını peş peşe paylaşan Görgüzel'in o hallerine yorum yorum yağdı.

2014 yılında Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, magazin gündeminde sıklıkla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Yüz gerdirme operasyonu geçiren ünlü şarkıcı, estetik sonrası son haliyle de çok konuşulmuştu. Yüzünü gerdiren şarkıcı, "Yeni yüz, yeni enerji kattı. Biraz ödem kaldı yüzümde... Mevcudu ve geleceği korumak için yaptırdım. Değişim değil, bilinçli bir müdahale... İşime ve seyircime saygı" demişti.

Son dönemde sahnede giydiği kıyafetler ve danslarıyla adından söz ettiren Selen Görgüzel, son paylaşımıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

KLOZETE ÇIKTI

45 yaşındaki ünlü isim, tuvaletteki pozlarını peş peşe paylaştı. Klozete çıkan Görgüzel'in o hallerini görenler kayıtsız kalamadı. 

OLAY YORUMLAR GELDİ

Klozete oturan Görgüzel'in paylaşımına yorum yağdı. Ünlü ismin şaşkınlık yaratan pozlarına olay yorumlar geldi. 

"FİLTRE BİLE ŞAŞKIN"

Selen Görgüzel'in paylaşımına; "Filtre bile şaşkın", "Çılgın kadın", "Gerek yok", "Fantazine hayran oldum" gibi yorumlar geldi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz