Sosyal Medya Bu Kadını Konuşuyor!

"Seni istiyorum, gel hadi eve. Aynı yatakta yatmaya gidiyoruz"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medya İstanbul'da akşam saatlerinde erkek arkadaşıyla bağıra çağıra tartışan bir kadının hal ve hareketlerini konuşuyor. Erkek arkadaşını tartaklayıp iteleyen, zaman zaman sert darbeler indiren kadının ağzından küfür hiç eksik olmazken "Seni istiyorum, gel hadi eve. Aynı yatakta yatmaya gidiyoruz" diyerek çekiştirdiği anlar şaşkına çevirdi.

Esenyurt'ta bir kadın, erkek arkadaşına başka bir kadının mesaj atmasına gözü dönünce ağza alınmayacak küfürler eşliğinde ortalığı inletti. Kameraya yansıyan o anlar sosyal medyada viral oldu.

"YÜRÜ! AYNI YATAĞA GİDİYORUZ" DİYEREK ÇEKİŞTİRDİ

Esenyurt'un Yenikent mahallesinde çekildiği kaydedilen görüntülerde akşam saatlerinde sokak ortasında kadının erkek arkadaşına küfürler yağdırıp eve götürmek üzere çekiştiği görüldü.

O anlarda kadının sunturlu küfürleri dışında "Seni istiyorum, gel hadi eve. Aynı yatakta yatmaya gidiyoruz" dediği de duyuldu.

Ortalık fena halde karışırken bir süre sonra olaya arkadaşları da dahil oldu. Kadın, erkek arkadaşına mesaj attığını düşündüğü kadına da küfürler savurdu. Gerginlik yükseldikçe küfürlerin ve darbelerin dozu da arttı.

"ABLANIN DİŞİL ENERJİ ŞAKA MI?"

Videoya sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlar da dikkat çekti. Birisi kadının erkek arkadaşının başına şiddetli vurduğu anı işaret ederek "En sonda ulti attı abla" dedi.

Bir başka kullanıcı ise kadının hararetli tavırlarına gönderme yaparak "Ablanın dişi enerji şaka mı?" diye sordu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz