Otoparktaki Kadın Cesedi Sunucuya Ait Çıktı!

Katili bakın kim çıktı...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nin otoparkında TV programcısı Işıl Deniz Palabıyıklar'ın cansız bedenine ulaşıldı. 19 günlük olduğu belirlenen ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ekipler ise katili yakalamak için çalışma başlattı.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; Kan donduran cinayet, İstanbul Ataşehir'de yaşandı. Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nin otoparkında asfalt çalışması yapan işçiler, park halinde bulunan 34 ZH 4755 plakalı otomobili kaldırmak isteyince korkunç manzara ile karşılaştı.

Aracın yolcu koltuğunda emniyet kemeri takılı halde bulunan TV programcısı Işıl Deniz Palabıyıklar'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Otomobilin sağ koltuğunda üzeri örtülmüş ve bir otomobil radyatörü konularak gizlenmeye çalışılmış Işıl Deniz Palabıyıklar'ın çevreye yoğun şekilde koku nedeniyle 19 gün önce öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı. Cenazesi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KATİLİ BAKIN KİM ÇIKTI!

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalarından ardından cinayete kurban gittiği tespit edilen TV programcısı Işıl Deniz Palabıyıklar'ın katili kardeşi çıktı. Polis yaptığı çalışmada Işıl Deniz Palabıyıklar'ın son olarak kardeşi Işın Miraç Palabıyıklar ile birlikte görüldüğünü bilgisine ulaşıldı.

Elde edilen güvenlik kamera görüntülerinde abla kardeşin otomobile benzin alırken görüntülerine ulaşıldı. Bu görüntülerde Işın Miraç Palabıyıklar'ın halen sağ olduğu ve hareket ettiği anlaşıldı.

Ancak bu görüntülerden kısa süre sonra başka bir güvenlik kamerasının görüş açısına giren otomobilin ön koltuğunun üzerine örtüldüğü ve otomobil radyatörü konduğu ortaya çıktı.

KARDEŞ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Bu gelişme üzerine kardeş Işın Miraç Palabıyıklar Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne alındı. Şüphelinin Cinayet Büro Amirliğinde yapılan sorgusunda cinayeti 22 Ekim 2023 tarihinde işlediğini itiraf ettiği açıklandı.

"ONUNLA YOUTUBE KANALLARINDA PROGRAM YAPTIĞI İÇİN TARTIŞTIK"

Bir inşaat şantiyesinde şef olarak çalışan Işın Miraç Palabıyıklar ablasıyla YouTube kanallarında programlar yaptığı için tartıştıklarını anlattı. Bu nedenle aralarında sık tartışmaların yaşandığını söyleyen Işın Miraç Palabıyıklar "Ona bu tür programlar yapmamasını söyledim. Bana çok kızdı. Kavga ettik. Ben demans hastası olan anneanneme bakıyorum.

Bakım sırasında bazen sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum. İşte bu anlardan birinde video çekmiş. Bana bu videoyu kullanarak şikâyetçi olacağını hatta daha önceden benim üzerine yapılan ev ve otomobili geri alacağını söylüyordu" dedi.

ARKA KOLTUĞA GEÇİP ABLASINI ÖLDÜRMÜŞ

Olay günü buluştuklarında yine aynı sebeple tartıştıklarını anlatan Işın Miraç Palabıyıklar'ın otomobille Kozyatağı'ndan geçtikleri sırada bir bahaneyle aracı durdurduğu arka koltuğa geçerek oradan ablasına ateş ettiği tespit edildi.

ÜZERİNE OTOMOBİL RADYATÖRÜ KOYUP OTOPARKTA TERK ETMİŞ

Şüpheli polisteki ifadesinde yaralı olan ablasını önce hastaneye götürmeye karar verdiğini ancak hastane kapısından girdikten sonra "Başım belaya girer" diyerek fikrini değiştirdiğini söylediği öğrenildi.

Otomobili hastane otoparkına park eden şüphelinin, ağır yaralı olan ablasının üzerini örttüğü, bagajda bulduğu otomobil radyatörünü de üzerine koyduktan sonra oradan ayrıldığı öğrenildi.

Polis soruşturması sonucu şüphelinin ablasını ölüme terk etmesinin ardından bulunduğu tarihe kadar 3 kere hastaneye gelerek cesedin bulunup bulunmadığını kontrol ettiği tespit edildi. Şüphelinin evinde yapılan aramada olayda kullanıldığı değerlendirilen bir tabanca ile ablasına ait cep telefonu bulundu.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edilirken, neden öldürdünüz sorusuna cevap vermedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz