İşte Partnerinizin Size Bağlı Olduğunu Gösteren 10 İpucu!

Birinin size duygusal olarak bağlı olup olmadığını veya sizden daha derin bir düzeyde hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarsınız? İşte dikkate alınması gereken birkaç nokta.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Günümüzde sosyal medyanın da gelişmesi ile kolaylıkla birileri ile tanışabiliyor ve duygusal ilişkilere girebiliyoruz. Ancak bazı ilişkiler çok yüzeysel kalırken, bazı ilişkiler daha derinlemesine yaşanıyor. Her ne kadar reddedilme korkusu bizleri bağlılığa doğru bir sonraki adımı atmaktan alıkoyabiliyor olsa da, çiftler arasındaki bazı işaretler daha derin bir bağa işaret ediyor.

Birinin size duygusal olarak bağlı olup olmadığını veya sizden daha derin bir düzeyde hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarsınız? Bazı temel göstergeler onların gerçek duygularını ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir. İşte dikkate alınması gereken birkaç nokta.

 1.Gelecek Hakkında Konuşurlar

Seni gelecekte isteyen biri bu konuda konuşmaya can atar. Yarınlarını düşünürken “ben” yerine “biz” kelimesini kullanır. Eğer seni hayatında istiyorsa, bunun için plan yapacaktır. 

2.Ailenizle Tanışmak İsterler

Aileyle tanışmak her zaman büyük bir çiledir çünkü ilişkiyi sağlamlaştırma adımıdır. Tanıştığınız her insanı eve götüremezsiniz, bu nedenle duygusal olarak bağ kurduğunuz birini bulduğunuzda , ailenizin onunla tanışmasını istersiniz.

3. Etrafınızda Rahat Hissederler

Bu kişi senin yanında kendini o kadar rahat hisseder ki, bir dış kimliğe bürünmesine gerek kalmaz. Sizden gelecek herhangi bir yargılamadan korkmadan kendisi olabilir. Yanınızda dağınık bir şekilde olabilir ve onları ne olursa olsun kabul ettiğinizi bilir.

4.Birlikte Çok Zaman Geçirmek İsterler

Birine karşı duygusal hisleriniz varsa, günlerinizi ve gecelerinizi onunla geçirmek istersiniz. Birisine aşık olduğunuzda, bir günü bile onları görmeden geçirmek istemezsiniz, orada bir bağlılık olduğunu bilirsiniz.

5. Siz Onların Hayatında Bir Önceliksiniz

Basitçe söylemek gerekirse, bu hayatta siz onun için boş zamanda görüşelecek birisi değil, zaman ayrılacak birisisinizdir. Bu kişi ne kadar meşgul olursa olsun sizi her zaman bir öncelik olarak görür. Sadece öğle yemeğinde bir mesaj ya da molada hızlı bir telefon görüşmesi olsa bile öncelik sizindir.

6. Önemli Tarihleri ​​Unutmazlar

Bir çiftin ilk öpüşmelerini, ilk randevularının nerede olduğunu ve ilk kimin "seni seviyorum" dediğini hatırlaması çok tatlı değil mi? Bunlar bir ilişkinin kilometre taşlarıdır ve hatırlanması gereken önemli tarihlerdir.

Yine de bazı insanlar bu günlere diğerlerinden daha fazla önem veriyor. Birisi ilk tanıştığınızda giydiğiniz kıyafeti veya en sevdiğiniz çikolatayı hatırlamaya yeterince önem veriyorsa, size karşı derin duygular geliştirmiştir.

7. Yüzde 100 Dürüsttürler

Dürüstlük hem romantik hem de diğer ilişkilerde çok önemlidir. Birbirinize karşı yüzde 100 dürüst olamıyorsanız o zaman herhangi bir bağlantı var mı? Ancak duygusal olarak bağlı olan kişi, ikinizin arasına hiçbir şeyin girmesini istemediğinden, dürüst ve açık sözlü olmak ister

8. Büyük ve Küçük Zaferleri Kutlarlar

Doğum günleri ve tatil kutlamaları kesin olsa da, işte terfi aldığınızda veya harika bir gün geçirdiğinizde bu kişi sizinle kutlamak ister. Sizi önemsemenin bir kısmı da dönüm noktalarınızı kutlamaktır.

9. Hakkınızda Her Şeyi Bilmek İsterler

Biriyle çok zaman geçirebilirsiniz ama yine de onu gerçekten tanımıyor olabilirsiniz. Bir kişiye duygusal olarak bağlandığınızda, iletişim kurmak ve onun en derin ve en karanlık sırlarını ortaya çıkarmak istersiniz. En sevdiği şeyleri, onları üzen olayları bilmek istersiniz.

Bağlanma geliştirmenin bir kısmı, kişinin en içteki kısımlarını tanımaktır.

10. Bir Taahhütte Bulunurlar

Pek çok kişinin birbirine bağlanmaktan korktuğu bir dünyada, sizinle olan ilişkisinde kopmuyor ve ilerisi için taahhütte bulunuyorsa gerçek bir bağlılık oluşmuş demektir.

Bağlılık korkusuna gamofobi denildiğini biliyor muydunuz? Nüfusun yaklaşık yüzde bağlanmaktan korkuyor, bu da genellikle resmi bir ilişki anlamına geliyor. O kadar yaygın ki anksiyeteye dayalı bir fobi olarak etiketleniyor .


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz