Fenomen İşletmeciden Atatürk'e Ağır Hakaret!

Sosyal medya fenomeni 'Erzurumlu Hacı Dönerci' lakaplı Hacı Mustafa Atmaca isimli şahıs, canlı yayında Atatürk’e hakaretler etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

TikTok ve çeşitli sosyal medya platformlarında çektiği abartılı yağ dökme videoları ile tanınan Üçler Döner'in sahibi şahıs, canlı yayında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ağır hakaretlerde bulundu.

Aykırı'nın haberine göre, TikTok'ta açtığı canlı yayında Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kıyaslarken, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef aldı.

Osmanlı'nın toprak kaybetmediğini ileri süren "Erzurumlu Hacı Dönerci" lakabını da kullanan Hacı Mustafa Atmaca, canlı yayında söylediği sözlerle büyük tepki çekti. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını işaret ederek "Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti" dedi.

Bu sırada birçok kullanıcının, Atatürk'ü hedef alan şahsa tepki mesajları gönderdiği görüldü. Kendisine tepki gösteren kullanıcılara "Siz laikler İsrail'e gideceksiniz" diyen Hacı Mustafa Atmaca, birçok kişiyi canlı yayında engelledi ve tepkilere dayanamayıp yayını sonlandırdı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz