İşte Sevgilinizle Birlikte Yaşamadan Önce Bilmeniz Gerekenler!

İşte birlikte yaşamadan önce bilmeniz gereken 8 şey...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Birlikte yaşamak büyük bir adımdır. Çünkü bu süreçte partnerinizin daha önce görmediğiniz yönlerini görmeniz kaçınılmazdır. İşte birlikte yaşamadan önce bilmeniz gereken şeyler...

BUNU NEDEN YAPTIĞINIZDAN EMİN OLUN
Bu kararı tesadüfen de alsanız da planlı olsanız da taşınmanın her biriniz için ne anlama geldiğine dair bir konuşma yapmak önemlidir. Aynı fikirde değilseniz ve birlikte yaşamaya başlarsanız tartışmanız kaçınılmaz olacaktır.

DEĞİŞİME HAZIR OLUN
Birlikte yaşamaya başladığınızde değişim kaçınılmaz olacaktır. Bu süreçte ortak çaba ile kaliteli bir yaşam için çabalamak, karşılıklı küçük sürprizler yapmak ilişkinizi mutlu kılacaktır.

KENDİNİZE AİT BİR ALAN YARATIN
Birlikte yaşıyor olmanız 7/24 birlikte olmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu sebeple ikiniz de kendinize zaman ayırmaya özen gösterin.

BİRLİKTE YAŞAMI SORUNSUZ HALE GETİRİN
Partnerinizin sevdiği her şeyi sevmek zorunda olmadığınızı unutmayın. Bunun yerine açık fikirli olup, ortak yaşamı daha sorunsuz hale getirmek için çözüm yolları arayın.

HER ZAMAN HAKLI OLMAYA ÇALIŞMAYIN
Kendi fikirlerinizi savunmak kolaydır ancak bu konuda diretmek ilişkiye zarar verebilir. Bunun yerine partnerinizi dinleyin, onun bakış açısını anlamaya çalışın. Bu sağlıklı iletişim için daha doğrudur.

BİRBİRİNİZİ TAKDİR EDİN
Uzun süreli ilişkilerde zaman zaman unutulsa da partnerinize sık sık onun hakkında neleri takdir ettiğinizi söyleyin. Bu ona kendini iyi hissettirecek bu da ilişkinize yansıyacaktır.

PARTNERİNİZDEN ÖVGÜYLE SÖZ EDİN
Arkadaşlarınıza, partneriniz ya da ilişkiniz hakkındaki olumsuzlukları anlatmak yerine, partnerinizi ne kadar sevdiğinizi ve takdir ettiğinizden bahsedin.

BİRBİRİNİZE KARŞI NAZİK OLUN
Partnerinizle konuşurken ya da tartışırken nazik olmak hem iletişiminizi kuvvetlendirecek hem de onu önemsediğinizi gösterecektir.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz