Hollywood'un Yıldızlarının Çocukları Soyadlarını Sildiriyor!

Cruise'un kızının babasının soyadını kullanmadığı ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Adrenalin tutkusuyla bilinen Hollywood'un ünlü ismi Tom Cruise'un, boşandığı eşi Katie Holmes'ten dünyaya gelen kızı Suri ile uzun süredir görüşmediği biliniyor. Cruise'un kızının babasının soyadını kullanmadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Brad Pitt'in birden fazla çocuğunun "Pitt" soyadını kullanmadığı ortaya çıkmıştı.

YILLARDIR KIZIYLA GÖRÜŞMÜYOR
Yeni Görevimiz Tehlike filmiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Tom Cruise, sık sık kariyerindeki başarısıyla gündeme gelse de Cruise'un özel hayatı da medyada çok fazla yer buluyor. Oyuncunun 2005 yılında İtalya'da görkemli bir şatoda dünyaevine girdiği meslektaşı Katie Holmes'tan Suri adında bir kızı oldu. Ancak çiftin mutluluğu sadece beş buçuk yıl sürdü.

Sayısız Hollywood yıldızı ve birçok ünlü barındıran Scientology tarikatına mensup olan Tom Cruise'un eşini de tarikata dahil etmeye çalışması ancak Holmes'un bu teklifi reddetmesi üzerine çiftin boşanma kararı aldığı biliniyor. Çiftin boşanması 2012’de resmileştiğinde Suri sadece 5 yaşındaydı.

MEDYANIN ODAĞINDA
Ayrılık sonra annesi ile yaşamaya başlayan Suri Cruise'un 2013'ten beri babasıyla görüşmediği biliniyor. Ünlü ebeveynleri sebebiyle devamlı medyanın gözdesi olan Suri her ne kadar Hollywood camiasından uzak kalmaya çalışsa da gündem olmayı başarıyor.

ÜNİVERSİTEYE BAŞLAYACAK
Anne ve babası ayrıldığından beri babasıyla hemen hemen hiç görüşmediği bilinen Suri, üniversiteli oluyor. 18 yaşındaki Suri Cruise'un Pensilvanya'daki Carnegie Mellon Üniversitesi'nde eğitim görecek.

SOYADINI KULLANMADI
LaGuardia Lisesi'nden mezun olan Suri'nin babasının soyadını kullanmadığı ortaya çıktı. Page Six'in haberine göre, Suri'nin mezuniyet törenine yalnızca annesi katıldı.

Mezun olan öğrencilerin adının yer aldığı broşürde ise "Suri Noelle" adı dikkatler kaçmadı.

18 yaşındaki Suri'nin "Cruise" soyadını kullanmadığı ortaya çıktı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz