Gülben Ergen'den Serenay'a 'Narin' Eleştirisi!

Türkiye'yi derinden sarsan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayeti ile ilgili sosyal medya hesabından çokça paylaşım yapan Ergen, Seranay Sarıkaya'yı yaşanan olaya sessiz kaldığı için topa tuttu. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk kez AD Middle East isimli dergisinin çekimi için açmıştı. Oyuncunun evinden paylaşılan detaylar çok konuşulurken ünlü sanatçı Gülben Ergen'den de şaşırtan bir paylaşım geldi. Türkiye'yi derinden sarsan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayeti ile ilgili sosyal medya hesabından çokça paylaşım yapan Ergen, Seranay Sarıkaya'yı yaşanan olaya sessiz kaldığı için topa tuttu. 

Serenay Sarıkaya, çokça merak edilen İstanbul'daki evinin kapılarını ilk kez AD Middle East isimli dergisinin çekimi için açmıştı. 

ÜNLÜ SANATÇI PAYLAŞIMIYLA ŞAŞIRTTI

Güzel oyuncunun evinden paylaşılan detaylar hem çok beğenildi hemde çok konuşuldu. Serenay'ın evinden gelen karelere Gülben Ergen'den de şaşırtıcı bir paylaşım geldi. 

NARİN ÜZERİNDEN ELEŞTİRDİ

Türkiye'yi derinden sarsan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayeti ile ilgili sosyal medya hesabından çokça paylaşım yapan Ergen'den Seranay Sarıkaya'yı yaşanan olaya sessiz kaldığı için topa tuttu. 

ÖNCE ÖVDÜ SONRA GÖMDÜ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ergen oyuncuyu önce, "Serenay Sarıkaya’nın evi çok güzel. Kendisi çok çok güzel. İşleri çok güzel. Şıklığı, duruşu, başarısı tartışmasız müthiş. Milyonlarca genç kızı peşinden sürükleyecek bir hayran kitlesine sahip. Bende çok beğeniyorum kendisi ve işlerini" diyerek önce övdü. 

"NARİN BÜYÜSEYDİ..."

Ünlü sanatçı övgü cümlelerinin ardından Sarıkaya'yı, "Narin büyüseydi belki onu takip eden hayranlarından biri olacaktı. Bu ülke insanlarından ekmek yeyip, bu ülkede öldürülen çocuklara hassasiyetle yaklaşan mesajlar görmek isterdim kendisinden" diyerek adeta topa tuttu. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz