Marvel'ın Patronundan Robert Downey Jr. ve Iron Man Müjdesi!

Hugh Jackman ve Wolverine örneğini verdi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Jon Favreau'nun yönettiği 2010 yapımı Iron Man 2'de Robert Downey Jr'a başrolde Gwyneth Paltrow eşlik etmişti (Paramount Pictures)

Kevin Feige, Hugh Jackman'ın Deadpool & Wolverine'de meşhur rolünü yeniden canlandırmasının ardından, Robert Downey Jr. ve Chris Evans'ın sırasıyla Iron Man ve Kaptan Amerika olarak Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönebileceğini söyledi.

Marvel Stüdyoları'nın patronu, çoklu evren sayesinde süper kahramanlara ve hikayelerine "büyük özen gösterildiği" sürece "bunun yapılabileceğini" doğruladı.

Feige, kısa süre önce DiscussingFilm'e konuştu ve şöyle dedi:

En önemlisi bu değil mi? Bunu daha önce gelenleri koruyacak ve harika bir şekilde nasıl yaparsınız?

"İki yılı aşkın süredir Wolverine'le ilgili bunu anlamaya çalışıyoruz" diyen Feige, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Peki neler olacak? Göreceğiz. Wolverine konusunda bunu çözdüğümüzü düşündüğümüz için gurur duyuyoruz. Bence Hugh'nun Deadpool & Wolverine'de görünmesi ve başrol oynaması, büyük özen gösterilirse bunun yapılabileceğine dair harika bir işaret.

Downey ve Evans, 2019 yapımı Avengers: Endgame'de Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılmış ve Downey'nin canlandırdığı Iron Man/Tony Stark ölmüştü.

Jackman'ın oynadığı Logan/Wolverine ise 2017 yapımı Logan'ın sonunda yürek parçalayıcı bir fedakarlık yaparak hayata veda etmişti. Ancak Shawn Levy'nin yönettiği filmde, Logan'ın mirasına zarar vermeden karakteri yeniden canlandırmanın bir yolu bulundu.

Feige daha önce mayısta Empire dergisine yaptığı açıklamada, Jackman'ı sevilen karakteri tekrar canlandırmaması konusunda uyardığını söylemişti: 

Dedim ki, 'Sana bir tavsiyede bulunayım Hugh. Geri dönme. Logan'la tarihin en iyi finalini yaptın. Bu geri almamız gereken bir şey değil.'

Jackman da Empire'a verdiği röportajda, Disney'in süper kahraman filmi için heyecanlı olduğunu çünkü "Wolverine'in daha önceki yapımlarda görülmeyen farklı yönlerini" gösterebileceğini söylemişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz