ÖZEL: ''Daha İyi Bir Yarın'' İçin Geri Sayım Başladı!

Yağız Can Konyalı ve Hande Doğandemir'in başrolünde yer aldığı, "Daha İyi Bir Yarın", 14 Haziran'da seyircisiyle buluşuyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Emre Kavuk'un yönetmenliğini üstlendiği film, sevgilisi tarafından terk edilen Ozan'ın, aşk acısı çekmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Ozan, sevgilisiyle ayrılığı sonrası hiçbir şekilde teselli bulamaz ve yaşamını sonlandırmaya karar verir. Gelecekte, yaşam sonlandırmak yasal bir izin gerektirmektedir. Ozan, "Yaşam Sonlandırma Merkezine "başvuru yapar ancak inceleme sonunda başvurusu reddedilir. Çünkü Ekin isimli, daha önce hiç görmediği ve tanımadığı bir kadın ona aşıktır.

sonlandırmanın tek kuralı "başvuran kişiye kimsenin aşık olmaması ve böyle bir başvuruda bulunmaması" kuralı devreye girmiştir. Ozan'ın tek çaresi Ekin isimli  kadını bulup onu aşkından vazgeçirmektir. Bireyselliği, tükenmişliği ve tüketmişliği, tüm bunların sonucu olarak duygudan arınmışlığı konu alan "Daha İyi Bir Yarın", seyircisine fütüristik bir dünyanın kapılarını açıyor. Zengin oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken filmde Nur Fettahoğlu,Burcu Binici,Hüseyin Avni Danyal, Onur Büyüktopçu,Engin Benli ve Sema Öztürk'te rol alıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz