35 Dakikalık Deadpool & Wolverine Gösterimine İzleyenler Bayıldı!

"Beklenmedik, kanlı ve şoke edici"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Deadpool & Wolverine, Türkiye'de ABD'den iki gün önce, 24 Temmuz Çarşamba günü gösterime girecek (Walt Disney Studios Motion Pictures)

Hayranlar ve gazeteciler, özel bir etkinlikte Deadpool & Wolverine'in 35 dakikasını izleme fırsatı buldu.

Deadpool üçlemesinin merakla beklenen son halkasının gösterime girmesine kısa bir süre kaldı ancak filmle ilgili etkinlikler ve tanıtım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Tarih yazacak: Deadpool & Wolverine gözünü rekora dikti

Hugh Jackman'dan şaşırtan Deadpool & Wolverine itirafı

Süper kahraman filminin yıldızları Hugh Jackman ve Ryan Reynolds, yönetmen Shawn Levy'yle birlikte dünya turuna çıkarak Deadpool & Wolverine'in bir bölümünü basın mensupları ve hayranlara izletti.

Londra'da düzenlenen etkinlikte Jackman, gösterimden hemen önce yaptığı konuşmada "Bir film çekerken geçirdiğim en güzel zamandı" dedi.

Yarım saatten biraz fazla süren görüntülerin izleyicilerle buluşmasının ardından ilk tepkiler gelmeye başladı. 

"Gerisini görmek için sabırsızlanıyorum"

GamesRadar'dan Emily Murray, "Bize #DeadpoolAndWolverine'in ilk 37 dakikasını gösterdiler ve bu tam bir eğlence" diye yazarak ekledi:

Görevi anladılar ve yerine getirmekten fazlasını yapıyorlar. Açılış şakasından itibaren gülüyordum. Aptalca. Eğlenceli. Gerisini görmek için sabırsızlanıyorum. İşte bu!

Digital Spy'dan Ian Sandwell ise şunları yazdı: 

Deadpool & Wolverine'in 35 dakikasını izledim. Mükemmel bir açılış esprisiyle umut verici bir başlangıç ve eğer hâlâ Deadpool'un evcilleştirildiğinden endişeleniyorsanız, kanlı ve şoke edici ilk sahne tüm kaygılarınızı giderecektir.

"Bildiğinizi sandığınız şeyleri unutun"

Film eleştirmeni Katie Smith-Wong da tweet'inde şöyle dedi:

Sadece 37 dakikasını izlemiş olabilirim ama bu filmin epik olacağını söylemem için yetti! Tamamını görmek için sabırsızlanıyorum!

HeyUGuys'dan Scott J. Davis ise şu ifadeleri kullandı:

Bildiğinizi sandığınız şeyleri unutun, olabileceğini düşündüğünüz her şeyi çöpe atın çünkü Reynolds ve ekibi, pazarlamalarını ve filmlerini sinsice ama zekice kurgulamış. Tüm ihtişamıyla görmek için sabırsızlanıyorum!

Filmde başroldeki Reynolds ve Jackman'a Jennifer Garner, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams ve Karan Soni gibi isimler eşlik ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz