Nicolas Cage'in Yeni Filmi, İzleyicilerin Rüyalarına Giriyor!

Cambaz'ı izleyenler Nicolas Cage'in "dehşet verici" performansına tepki veriyor

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Nicolas Cage'in yeni filmi Cambaz'daki (Longlegs) "akıldan çıkmayan" ve "dehşete düşüren" rolü sebebiyle sinemaseverler uykusuz geceler geçiriyor.

"Kuzuların Sessizliği'nden (The Silence of the Lambs) beri en iyi seri katil filmi" diye pazarlanmak da dahil olmak üzere büyük tanıtımlardan sonra, psikolojik korku filmi cuma günü (12 Temmuz) vizyona girdi.

Görünen o ki filmin pazarlama çalışmaları epey işe yaradı, dağıtımcı Neon gişede şimdiye kadarki en başarılı açılış hafta sonunu yaşadığını bildirdi.

3 milyon dolar bütçeli filmin Amerika'da 23 milyon dolar hasılat elde etmesi bekleniyor. Neon'un önceki filmlerinin arasında Ben, Tonya (I, Tonya), Hüzün Üçgeni (Triangle of Saddness) ve en başarılı filmi, Oscar ödüllü Parazit (Parasite) yer alıyor.

Osgood Perkins'in yönettiği Cambaz, 1990'larda geçiyor ve Marc Bolan (Britanyalı Rock grubu T. Rex'in kurucusu ve solisti -çn.) takıntılı, Cambaz ismiyle bilinen katile atfedilmiş bir dizi cinayeti araştıran FBI ajanı Lee Harker'ı (Maika Monroe) konu alıyor.

Cage, tüyler ürpertici katili canlandırıyor ve performansı pek çok izleyicinin huzurunu biraz kaçırıyor.

Aktör, oyunculuğu için övgü topladı. Biri "Gece 2'de uyandım, Nicolas Cage'in Cambaz'daki halini düşündüm ve o kadar korktum ki ışıklar açık uyumak zorunda kaldım" yazdı ve bir başka izleyici "Cambaz rolündeki Nicolas Cage hayatım boyunca aklımdan çıkmayacak" diye ekledi.

Başka bir izleyici Cage'in karakterine şaşırdığını ifade etti, X/Twitter'da şöyle yazdı:

Hiç Nicolas Cage'den korkacağımı düşünmemiştim.

Aktöre adanan podcast Cage/Rage, oyuncunun en iyilerinden biri diye nitelendirdiği performansı hakkında şöyle yazdı:

Adam korku için yaratılmış.

Başkaları, film beklentilerini karşılamasa da Cage'in performansının öne çıktığını ifade etti:

Bugün Cambaz'ı izledim. İyi bir filmdi. Yalnızca reklamlardaki kadar etkileyici değildi. Nicolas Cage bildiğimiz Nicolas Cage'di ki bu da her zaman eğlenceli.

The Independent'ın 4 yıldızlı değerlendirmesinde eleştirmen Clarisse Loughrey şöyle yazdı:

Aktörün tahmin edilemezliği ona her zaman deliliğe giden süreçte en iyi hizmet ediyor, delilikte huzur bulan karakterlerde değil. Ve buradaki performansı, "tuhaflığı" gerçekten bıraktığı an en iyi halini alıyor.  

Cambaz, Türkiye'de 6 Eylül 2024'te vizyona girecek.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz