Edis'ten Sert Tepki: 'Vicdanınızı Kaybetmeyin'

Şarkıcı Edis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda katliam yasasına ve Instagram'ın erişime engellenmesine tepki gösterdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şarkıcı Edis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda katliam yasasına ve Instagram'ın erişime engellenmesine tepki gösterdi. Edis, mesajında "Sayın devlet büyükleri ve tüm siyasetçilerimize buradan sesleniyor ve rica ediyorum. Lütfen sağduyu ve vicdanınızı kaybetmeyiniz. Toplumun ihtiyacı olan, yasaklar ve bu vahim görüntülere tanık olmak değil" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tepkilerle birlikte kabul edilen sokak hayvanları düzenlemesinin ardından peş peşe hayvan katliamı haberleri gelmeye devam ediyor. Niğde'nin ardından Altındağ'da da çok sayıda hayvanın cansız bedenine toplu mezarda ulaşıldı.

"SOKAKLARI, DAĞLARI, BAYIRLARI BU HAYVANLARA ÇOK GÖRMEYİN"

Hem katliam yasasına hem de Instagram'ın erişime engellenmesine tepki gösteren şarkıcı Edis, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hükümete seslendi. Edis, mesajında şunları belirtti:

* "Sayın devlet büyükleri ve tüm siyasetçilerimize buradan sesleniyor ve rica ediyorum. Lütfen sağduyu ve vicdanınızı kaybetmeyiniz. Kocaman bir dünyada ve bir ülkede sokakları, dağları, bayırları bu hayvanlara çok görmeyiniz. 

* Denetimsizliğin getirdiği bir sorunun denetimli bir şekilde uygulanamayacağına bugün bir kez daha tanık olduk. Lütfen o canları toplu mezarlara gömecek kadar sevgisiz ve vicdansız insanlara bu kontrolsüz yetkiyi vermeyiniz. 

"TOPLUMUN İHTİYACI YASAKLAR VE VAHİM GÖRÜNTÜLERE TANIK OLMAK DEĞİL"

* Demokrasi ve yaşam hakkı yaratılmış tüm canlıların ortak hakkıdır. Artık hepimiz merhamet yorgunuyuz, üzgünüz, kızgınız. Bu toplumun ihtiyacı olan, yasaklar ve bu vahim görüntülere tanık olmak değil, barış ve huzur içinde hep birlikte yaşamaktır. Lütfen sesimize kulak verin."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz