Betül Demir: 'Ben Olsam Kafalarını Kırardım'

Sevilen şarkısı Betül Demir, Ajda Pekkan'ın konserinde protokol seyircilerinin erken çıkmasına tepki gösterdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sevilen şarkısı Betül Demir, Ajda Pekkan'ın konserinde protokol seyircilerinin erken çıkmasına tepki göstererek, "Kesinlikle Ajda Hanım haklı. Çünkü en başta Ajda Pekkan seyretmeye gidiyorsunuz. Hâlâ Ajda Pekkan'ı seyredebilmek bizim şansımız. Millet olarak bizler konser adabını bilmiyoruz bence. Ajda Pekkan'lar bu dünyaya çok az gelir. Ben olsam kafalarını kırardım" dedi.

Betül Demir, Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, saçındaki değişiklikle ilgili konuştu; "Saçlarımda bir değişiklik var. Ama bunun sebebi hep aynı şeylerden olmasını istemediğim için. Yani bir klip çekiyorduk, klibin ortasında saçlarımı kestirmeye karar verdim. Anında kuaföre söyledik, çekim esnasında saçlar kesildi."

"BEN OLSAM KAFALARINI KIRARDIM"
Habertürk'ün haberine göre geçtiğimiz günlerde Ajda Pekkan'ın Harbiye sahnesinde, kendisini dinlemeye gelen protokol seyircileri erken çıkınca ünlü şarkıcı bir hayli kızmıştı. Konuyla ilgili konuşan Betül Demir; "Kesinlikle Ajda Hanım haklı. Çünkü en başta Ajda Pekkan seyretmeye gidiyorsunuz. Hâlâ Ajda Pekkan'ı seyredebilmek bizim şansımız. Millet olarak bizler konser adabını bilmiyoruz bence. Ajda Pekkan'lar bu dünyaya çok az gelir. Ben olsam kafalarını kırardım" diyerek güldü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz