Jenna Ortega Hayatını Değiştiren Filmi Açıkladı!

Hollywood'un yükselen yıldızları arasında yer alan Jenna Ortega, oyunculuk kariyerine başlamasında kendisine ilham veren filmin adını verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

"Çığlık" (Scream) serisi ve "Wednesday" dizisindeki performansıyla şöhreti yakalayan Emmy adayı Jenna Ortega, Vanity Fair'a röprotaj verdi.

Şimdilerde Tim Burton imzalı "Beterböcek Beterböcek" (Beetlejuice Beetlejuice) filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü isim, varoluşunun tüm seyrini değiştiren filmi açıkladı.

Ortega, Denzel Washington'ın başrolde yer aldığı 2004 yapımı Gazap Ateşi'ni (Man on Fire) izledikten sonra kariyer yolunu değiştirdiğini anlattı.

Filmde Dakota Fanning'in performansını izledikten sonra oyuncu olmaya karar verdiğini açıklayan ünlü isim,  "Başkan ve astronot olmak isteyen 6 yaşındaki halime o kadar minnettarım ki... Çünkü her zaman bir çıkış yolu aradığımı şimdi anlıyorum" dedi.

Hayatının sonsuza dek değiştiğini ve büyük olasılıkla değişmeye devam edeceğini yeni yeni kabullenmeye başladığını söylen 21 yaşındaki Ortega, "Yaptığım bu iş üzerinde o kadar çok baskı var ki hem gülünç hem güzel hem de korkunç. Bazen hepsi aynı anda" dedi.

GAZAP ATEŞİ DİZİ OLUYOR

Öte yandan Tony Scott imzalı "Man on Fire" (Gazap Ateşi) filmi, dizi oluyor. Hazırlıkları süren ve A.J. Quinnell'in aynı adlı romanına dayanan 8 bölümlük dizinin kadrosuna son olarak Bobby Cannavale katıldı.

2004 yapımı Gazap Ateşi, eskiden CIA için çalışmış bir suikastçı olan John Creasy'nin kaçırılan küçük bir kızı bulma çabalarını anlatıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz