Hande Yener'den 'Çıplaklık' Tepkisi!

'İran'a git, orada yaşa!'

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü şarkıcı Hande Yener, "Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir" diyen kişiye, sosyal medyadan isyan etti.

Son dönemde 'Sopa' adlı şarkısının tekrar gündeme gelmesiyle adından söz ettiren şarkıcı Hande Yener'e kadınların açık giyinmesinden rahatsızlık duyduğunu belirten bir kişi tepki gösterdi.

Sosyal medya kullanıcısı Yener'e yaptığı yorumda ''Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir" ifadelerini kullandı.

HANDE SERT ÇIKTI

Ünlü şarkıcı Yener ise aldığı yorum karşısında şu sözleri sarf etti:

"Allah Allah! İran'a git, orada yaşa! Biz ne sapıklara katlanıyoruz orada burada her yerde! Gözü pis bakan birine ne giysen nafile! Önce kendini yönetmeyi öğreneceksin, bu hayatta başkalarının ne yaptığı sizi aşar! Pedofili var ülkede hâlâ açık giyiniyor diyorsun! Sapkınlık ve suç bizde demiyorsun da kıyafet diyorsun! Kendini ve ar damarını unutmadan yaşarsan hiçbir sorun olmaz! Bak biz kadınlar sapkınların, katillerin ortada gezdiğini biliyoruz ve ceza da almıyorlar üstelik! Bekliyoruz hala adaleti."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz