Afra Saraçoğlu'ndan -110 Derecede Cesur Pozlar!

Saraçoğlu, tatil pozlarını paylaştı ama ünlü isimden tepki gecikmedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, biraz enerji toplamak için soluğu Avusturya'da aldı. Saraçoğlu, tatil pozlarını paylaştı ama ünlü isimden tepki gecikmedi.

Mert Ramazan Demir ile başrolde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, dizinin sezon finalinin bitmesine yakın Demir'den ayrılmıştı. Ünlü oyuncu biraz enerji toplamak için soluğu Avusturya'da aldı. Saraçoğlu, tatil pozlarını paylaştı ama ünlü isimden tepki gecikmedi. 

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın başlamasına haftalar kala iyi vakit geçirmek isteyen oyuncu tatile çıktı. 

Avusturya’da birçok Hollywood yıldızının da tercih ettiği Vivamayr Detoks Kliniği'ne giden Afra Saraçoğlu, paylaşımlarına, "Buraya gelerek ruh bedenime ve ruh sağlığıma en büyük iyiliği yaptım!" notunu düştü.

Oyuncunun paylaşımları ise Demet Akalın'ı kızdırdı. 

Instagram erişim engeline sık sık tepki gösteren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Afra Saraçoğlu'nun pozlarını görünce "Kız yazsana iki kelime bir şey yasak için!" yorumunda bulundu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz