Wanda Nara, Ünlü Şarkıcıyla Dudak Dudağa!..

O anları sosyal medya hesabından paylaştı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın evliliklerinde yaşanan ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Son olarak Wanda Nara'dan Icardi'yi yıkacak bir sosyal medya paylaşımı geldi. Wanda Nara, Instagram hesabından başka biriyle dudak dudağa pozunu paylaştı.

Wanda Nara'dan yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

Icardi ile hayatlarını ayırdığını açıklamasının ardından tatilini devam eden Wanda Nara, bir önceki akşam düzenlenen konserde sahne aldı.

 DUDAK DUDAĞA POZ

Arjantin'de Buenos Aires'in en büyük konser alanlarından olan Movistar Arena'da sahne alan Wanda Nara, şarkı söylediği anlarda ünlü şarkıcı Catriel Guerreiro ile dudak dudağa poz verdi.

Wanda Nara'nın bu hamlesi sonrası sosyal medyada kısa süre içinde gündeme oturan fotoğraf, özellikle Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi.

Hassas bir kişiliğe sahip olan Icardi'nin moralinin bozulacağını düşünen sarı-kırmızılı taraftarlar, ligde kritik maçlar öncesi Wanda Nara'nın bu hamlesine çok sinirlendi.

WANDA NARA KİMDİR?

Arjantinli model, televizyon sunucusu ve futbol menajeri Wanda Nara 10 Aralık 1986 tarihinde dünyaya geldi.

Başlangıçta modellik kariyeriyle medya dünyasına adım atan Nara, zamanla kendini farklı alanlarda da kanıtlamıştır.

Nara, 28 Mayıs 2008'den 6 Kasım 2013'e kadar Maxi López ile evli kaldı; Nara ve López, López'in onu aldatmakla suçlamasının ardından boşandı. Bu evlilikten üç çocuğu oldu.

Boşandıktan kısa bir süre sonra Nara, oğullarıyla birlikte Buenos Aires'e dönmek için İtalya'dan ayrıldı ve Mauro Icardi ile bir ilişki kurdu.Wanda, Mauro Icardi'nin futbol kariyerinde önemli bir rol oynamıştır. Icardi'nin menajeri olarak çalışmalar yürüten Wanda, bu alanda da başarılı bir kariyere imza atmıştır.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz