Dilan Çıtak'tan Şaşırtıcı Hareket: Tatlıses'in Evini Bastı!

"Evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bana bunları yapabilir miydin?"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'ın evini bastığını ve kendisine kumanda fırlattığını belirterek, "Eski halim olsa bunları yapabilir miydi?" diye konuştu.

Dilan Çıtak geçen günlerde babası İbrahim Tatlıses’i kastederek bir süredir mobbing ve psikolojik şiddet gördüğünü açıklamıştı.

Çıtak, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: "Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Çıktı bir anda ‘Dilan benim kızım’ dedi. O saatten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmamı feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok. Büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için. Türkiye’nin yüzde 80’i İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcısı olduğunu biliyor. Şu an maddi bir talebim yok. Bir bedel ödedim tabii ki mirasçıyım."

İbrahim Tatlıses ise yayına mesaj yollayarak, "Benim soyadımı kullanmasın" dedi.

Bilal Özcan'a konuşan İbrahim Tatlıses kızı hakkında şunları söyledi: "Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiçbir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum’da otursun diye verdiğim evi 6 milyon liraya sattı ve bunları benim iznim ve bilgim olmadan yaptı.

Ben sana verdim sen ise sattın. 'Bana kira vereceksin' dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bana bunları yapabilir miydin? Derya Hanım benim birimi beş beşimi on beş etmiştir. Derya Hanım'ın adını besmele ile anılması gerekir.

Kendisi ne öyle bir şey bana teklif eder ne de ben ona öyle bir şey derim. Bu iddialar yalandır. Ben hastaneye yattığım zaman Urfa’ ki çocuklarım aradı başıma hepsi toplandı ama Dilan yoktu. Bunları nereden çıkartıyor."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz