Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası!

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Deniz Akkaya'nın 15 yaşındaki kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla ‘altsoya karşı silahla basit yaralama' suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılandığı davada karar çıktı. Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Eski manken Deniz Akkaya, geçen mayıs ayında 15 yaşındaki kızı tarafından darp edildiğini ve evinin balkonuna kapatıldığını iddia etmişti.

Bu olayın ardından devlet korumasına alınan çocuk, ifadesinde annesinin termosla kendisine vurduğunu söyledi ve Akkaya hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmada karar çıktı.

İÇİNDE DEMİR TERMOS BULUNAN ÇANTA SİLAH SAYILDI

Mahkeme, olay günü Akkaya ile kızı A.Ö.'nün aralarında kimin başlattığı belli olmayan şekilde tartışma çıktığını, tartışma sırasında Akkaya'nın saldırıda kullanılmaya elverişli olan ve silahtan sayılan içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı mağdura fırlattığını, ayrıca mağdura tekme ile tokat atıp boğazını sıktığını belirtti.

4 AY 27 GÜN HAPİS CEZASI

Mahkeme, bu gerekçelerle Akkaya'yı, kızı A.Ö.'nün kendisinden şikayetçi olmadığını da dikkate alarak ‘altsoya karşı silahla basit yaralama' suçundan 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz