WhatsApp Artık Bu Telefonlarda Çalışmayacak!

Apple, Samsung, Motorola ve Sony marka telefonlarından bazıları artık WhatsApp güncellemesi alamayacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dünya geneli uygulamalara sürekli yeni özellikler gelirken kullanıcılara da daha iyi bir deneyim sunmayı da amaçlayan WhatsApp'tan haber geldi.

Dünya geneli uygulamalara sürekli yeni özellikler gelirken kullanıcılara da daha iyi bir deneyim sunmayı da amaçlayan WhatsApp'tan haber geldi. Gelen habere göre de Apple, Samsung, Motorola ve Sony marka telefonlarından bazılarının artık WhatsApp güncellemesi alamayacağına yer verildi.

Akıllı telefon üreticilerinin de çıkardığı cihazları genel olarak 3 - 5 yıl destekleyeceği sonrasında ise yeni güncellemeler de getirerek eski telefonların da güncelleme almasını bu sebeple kullanıcılara da zorla yeni telefon aldırıyor. Gelen son haberlere göre de yeni güncellemeler geldiği ve artık WhatsApp'ın sadece Android 5.0 ya da daha yeni sürümleri ve iOS 12 ya da daha yeni sürümlerini çalıştıran cihazlarda açılabilecek. Diğer cihazlarda WhatsApp güncelleme alamayacak.

WHATSAPP ARTIK O CİHAZLARDA YOK

Samsung: Galaxy Note 3, Galaxy S3 Mini, Galaxy S4 Mini, Galaxy Ace Plus, Galaxy Core, Galaxy Express 2, Galaxy Grand, Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 Zoom

Apple: iPhone 5, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus

Motorola: Moto G ve Moto X

Huawei: Ascend P6 S, Ascend G525, Huawei C199, Huawei GX1s ve Huawei Y625

Lenovo: Lenovo 46600, Lenovo A858T, Lenovo P70 ve Lenovo S890

Sony: Xperia Z1 ve Xperia E3

LG: Optimus 4X HD, Optimus G, Optimus G Pro ve Optimus L7

Sony ve LG ile Motorola gibi markalar artık telefon üretmiyor. Bu nedenle bu telefonları kullananların yeni bir markaya geçmesi gerekiyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz