Panathinaikos'ta Skandal Samet Akaydın Kararı!

Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'ta kiralık olarak oynayan Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın kadro dışı bırakıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'ta kiralık olarak oynayan Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın kadro dışı bırakıldı. Akaydın'ın kadro dışı kalmasının nedeni ise tam bir skandal: 19 Mayıs'ta Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı yapmıştı...

19 Mayıs'ta Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı yapan milli futbolcu Samet Akaydın Yunan ekibi Panathinaikos'ta kadro dışı bırakıldı. Fenerbahçe'den kiralık olarak Yunan ekibinde top koşturan milli futbolcu Türkiye'ye dönüyor.

Fenerbahçe'den kiralık olarak Yunan ekiplerinden Panathinaikos'a transfer olan Samet Akaydın, Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı bırakıldı.

Alınan bilgiye göre Panathinaikos kulübü, Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafıyla 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımı yapan Samet Akaydın'dan paylaşımını kaldırmasını istedi. 30 yaşındaki milli futbolcu paylaşımı kaldırmayınca, Panathinaikos tarafından kadro dışı bırakıldı.

Bu gelişmenin ardından durumunu Fenerbahçe Kulübü'ne bildiren Samet Akaydın, Türkiye'ye dönme kararı aldı.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz