İdo Tatlıses, Yunanistan'da Ödediği Hesabı Paylaştı!

"Gırtlağımıza kadar yedik içtik 5 kişi hesap bu!"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İkiz bebekleriyle birlikte tatilde olan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak arkadaşlarıyla birlikte Yunanistan'a giden çiftten İdo Tatlıses de Türkiye'deki tatil beldelerindeki mekanlardaki fiyat artışlarına dair gündemi es geçmedi. İdo Tatlıses 5 kişilik masanın ödediği hesabı paylaştı. Adisyonu görenler şaştı kaldı.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. 

Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin oğulları, 22 Ocak'ta dünyaya geldi. İlk kez anne- baba olmanın heyecanını yaşayan çiftin sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor. 

TATİLE YUNANİSTAN'A GİTTİLER

Şimdilerde ikiz oğullarıyla tatilde olan çift sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Tatile Yunanistan'a giden çiftten İdo Tatlıses, çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. 

5 KİŞİ ÖDEDİKLERİ HESABI PAYLAŞTI

Son dönemde Bodrum'da artan fiyatların gündem olmasını İdo Tatlıses de es geçmedi. İdo Tatlıses 5 kişi ödedikleri hesabı sosyal medyadan paylaştı.

"GIRTLAĞIMIZA KADAR YEDİK"

"Gırtlağımıza kadar yedik içtik 5 kişi hesap bu!" diyen İdo Tatlıses gelen hesabı açık açık paylaştı. 

İdo Tatlıses'in paylaşımında ödenen hesabın 71.50 Euro (2647,50) olduğu görüldü. İdo ana yemeklerin ise 10 Euro olduğu vurgusunu da ihmal etmedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz