Yüzüklerin Efendisi Yeniden Sinemada!

Peter Jackson ve Fran Walsh'un yapımcılığını üstlendiği film, aralıkta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

J.R.R. Tolkien'in destansı efsanesi daha önce görmediğimiz şekilde, bir anime olarak beyazperdeye dönüyor. Peter Jackson ve Fran Walsh'un yapımcılığını üstlendiği film, aralıkta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Yüzük Kardeşliği'ndeki olaylardan 261 yıl önce

Kenji Kamiyama'nın yönettiği Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı'nın (The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim) merakla beklenen ilk fragmanı, hayranları Yüzük Kardeşliği'ndeki (The Fellowship of the Ring) olaylardan 261 yıl öncesine götürüyor.

58 yaşındaki Kamiyama, MiniPato'yla ilk yönetmenlik deneyimini yaşamadan önce, Akira ve Küçük Cadı Kiki'de (Kiki's Delivery Service) çalışarak anime dünyasında yükselmişti.

Kabuktaki Hayalet'in (Ghost In The Shell) devam filmlerinin birçoğunu yönetmiş ve Blade Runner: Black Lotus'a Shinji Aramaki'yle birlikte imza atmıştı.

Ünlü oyuncu Brian Cox, ikonik Rohan Kralı'nı seslendirirken, Peter Jackson'ın film üçlemesinde rol alan Miranda Otto da karakteri Eowyn'e sesini vermek üzere geri dönüyor. 

Seslendirme kadrosundaki diğer isimler arasında Gaia Wise, Luke Pasqualino, Laurence Ubong Williams ve Shaune Dooley yer alıyor.

Orta Dünya'yı şekillendiren efsanevi savaşın hikayesi

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı, Orta Dünya'nın şekillenmesini sağlayan efsanevi savaşı anlatırken, güçlü Rohan Kralı Helm Hammerhand'ın da hayatına odaklanıyor.

Babasının ölümünün intikamını almak isteyen zeki ve acımasız Dunlending lordu Wulf'un ani saldırısı, Helm ve halkını, daha sonra Miğfer Dibi olarak anılacak kadim Hornburg kalesinde son bir direniş göstermeye zorluyor.  

Güç Yüzükleri'nin ikinci sezonu geliştirme aşamasında

Tolkien'in Orta Dünya'sından hikayeler izleyiciler için ekrana uyarlanmaya devam ediyor. Amazon Prime Video'nun dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) ikinci sezonu da halihazırda geliştirme aşamasında.

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı, 13 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz