Kült Korku Filmi Yeniden Çekiliyor!

Başrolde ünlü aktör yer alabilir

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

1980'lerin kült korku filmi Possession yeniden çekiliyor. 

Polonyalı sinemacı Andrzej Żuławski tarafından yönetilen 1981 yapımı psikolojik korku, uluslararası bir casusla boşanma aşamasında olduğu ve giderek daha rahatsız edici davranışlar sergilemeye başlayan eşi arasındaki ilişkiyi merkeze alıyordu.

Cannes'dan ödülle dönmüştü

Sam Neill ve Isabelle Adjani'nin başrolleri paylaştığı kült korku, Żuławski'nin tek İngilizce filmi olma özelliğini taşıyordu.

Filmin prömiyeri 34. Cannes Film Festivali'nde yapılmış ve Adjani, başarılı performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olmuştu.

Fransa ve Almanya ortak yapımı film, gösterime girdiğinde ne bir hit olmuş ne de eleştirmenlerce özellikle iyi karşılanmıştı. Ancak film zaman içerisinde kült bir klasik statüsü kazanmıştı.

Yeniden çevrimin yapımcılarından biri ünlü aktör Robert Pattinson olacak. Alacakaranlık (Twilight) serisinin yıldızı, filmin başrolünde de yer alabilir ancak bu, senaryo ve çekim takvimi geliştikçe netleşecek.

Tüyler ürperten serinin yönetmeni çekecek

Yönetmen koltuğundaysa 2022'nin sürpriz korku hiti Gülümse (Smile) ve yakında vizyona girecek olan devam filmi Gülümse 2'yi (Smile 2) çeken Parker Finn oturacak.

Yapım şirketi Paramount Pictures filmi satın almaya hazırlanıyor. Hollywood Reporter'ın haberine göre Paramount, hem Pattinson hem de Finn'le anlaşmaya vardı.

Finn senaryoyu kaleme alacak ve Bad Feeling şirketi aracılığıyla yapımcılığı üstlenecek. 

Filmle ilgili teklif savaşları geçen ay başlamıştı. Son teklif verenlerse Warner Bros, Sony ve Paramount olmuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz