Netflix'te Kimler Zirvede? En Çok İzlenen Filmler ve Diziler!

Dijital yayın platformu Netflix Türkiye’de haftanın en çok izlenen yapımları listesi güncellendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dijital yayın platformu Netflix Türkiye’de haftanın en çok izlenen yapımları listesi güncellendi. Top 10 listesinde Türk yapımı 3 film ve 2 dizi yer aldı. İşte Netflix’te en çok izlenen dizi ve filmler…

Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. 20 - 26 Mayıs 2024 haftasında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Top 10 listesinde son hafta Türk yapımı 3 film ve 2 dizi yer aldı.

İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler...

10- Yıldız Unicorn Thelma

Bir gün yıldız olmayı hayal ederek şarkı söyleyen bir midilli, bir anda parıltılı bir unicorn'a dönüşünce şöhretin heyecan dolu bir macera olduğunu anlar.

9- The Batman

Bir katilin izini süren Batman, Gotham City'nin yeraltı dünyasına adım atar ve bu dünya ile kent yöneticileri arasındaki ilişkinin düşündüğünden daha yakın olabileceğini fark eder.

8- Ölümlü Dünya 2

Zafer'in örgütün eline düşmesinin ardından Mermer ailesinin sempatik suikastçıları, örgütle aralarındaki hesabı kesinkes kapatmak için saklandıkları yerden çıkar.

7- Buz Devri: Büyük Çarpışma

Meşe palamudunu gömmeye çalışan Scrat'ın sürüklendiği çılgın serüven, tüm Dünya'yı tehlikeye atan kozmik bir olayı tetikler ve ekibin başını dünya dışı bir belaya sokar.

6- Kurye

Kurnazlık yaparak bir para aklama planına dâhil olan bir vale, hızlı para akışı ve hızlı arabaların dünyasına hızlıca dalar ve sonunda çakılıp kalır.

5- Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

Huysuz mamut Manny, geveze tembel hayvan Sid ve kılıç dişli kurnaz kaplan Diego, değişen zamana ayak uydurmaya çalışır.

4- Şüphe

Ev hapsindeki bir genç, komşularını gözetlemeye başlar ve tanık olduğu rahatsız edici olaylar, bir seri katille komşu olduğuna inanmasına yol açar.

3- Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri

Yeni bir çift, onları tanıştıran muhtarı defnetmek için yola çıkar. Ancak kadından intikam almak isteyenler peşlerine düşünce kendilerini komik bir maceranın ortasında bulurlar.

2- Atlas

Yapay zekâya hiç güvenmeyen zeki bir terörle mücadele analisti (Jennifer Lopez) kaçak bir robotu yakalama görevinde iş sarpa sarınca umudunu yapay zekâya bağlamak zorunda kalır.

1- Sen Büyümeye Bak

Bir trajedinin ardından tekrar bir araya gelen baba ile oğul hem yeni başlangıçlarla boğuşur hem de sevilen bir anne ve eşin bıraktığı boşluğu doldurmaya çalışır.

İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen diziler...

10- 3 Cisim Problemi

Farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.

9- Asunta

Bir anne-baba, 12 yaşındaki kızları Asunta'nın kayıp olduğunu polise bildirir. Fakat çok geçmeden soruşturma onların aleyhine döner. Gerçek olaylardan esinlenildi.

8- Antrasit

Bir muhabirin kaybolmasıyla eski bir dava yeniden açılınca, adamın internet dedektifi olan kızı tarikat, gizlilik ve ölümün gölgesindeki ufak bir dağ kasabasına gelir.

7- Bridgerton - Sezon 2

Sosyeteye takdim edilen genç kızlar sezonun yıldızı olmak için can atarken utangaç bir çiçek, sürdürdüğü çifte hayatın sırları ve sürprizleri eşliğinde ışığına kavuşur.

6- Kuş Uçuşu

Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

5- Bridgerton - Sezon 1

Sosyeteye takdim edilen genç kızlar sezonun yıldızı olmak için can atarken utangaç bir çiçek, sürdürdüğü çifte hayatın sırları ve sürprizleri eşliğinde ışığına kavuşur.

4- Baby Reindeer

Başarısız bir komedyen hassas bir kadına iyi niyet gösterisinde bulunduğunda ikisinin de hayatını mahvedebilecek boğucu bir saplantının fitilini ateşler.

3- The 8 Show

Sekiz katlı gizemli bir binada mahsur kalan sekiz kişi, zaman geçtikçe para kazandıkları heyecan verici ama tehlikeli bir yarışmaya katılır.

2- Bridgerton - Sezon 3

Sosyeteye takdim edilen genç kızlar sezonun yıldızı olmak için can atarken utangaç bir çiçek, sürdürdüğü çifte hayatın sırları ve sürprizleri eşliğinde ışığına kavuşur.

1- Kimler Geldi Kimler Geçti

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken en yakın dostları ona destek olur.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz