Famagusta: 'Durdurun Bu Diziyi!'

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Famagusta' dizisine tepki: Rum tarafının propagandası

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik internet dizi platformunda 20 Eylül tarihinde vizyona girecek 'Famagusta' isimli yapıma tepki gösterdi. Dizinin Türk askerini işgalci olarak gösterdiği ve Rum propagandası yaptığını açıkladı. Famagusta dizisi ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yabancı dizi platformunda yayınlanacak ve Türk askerini işgalci olarak gösteren 'Famagusta' dizisine tepki gösterdi.

Famagusta dizisi ne zaman? Hangi kanalda?

1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nı konu alan dizinin 20 Eylül tarihinde Netflix'ten yayınlanacağı açıklandı. Ancak dizinin yayınlanan fragmanlarında Türk askeri Kıbrıs'ı işgal etmiş gibi gösterildi. Sosyal medya hesabından Famagusta isimli diziye tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik X hesabından şu ifadelere yer verdi:
"1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı çarpıtan ve Rum tarafının propagandasını yapan bir dizinin, 20 Eylül’den itibaren bir film platformunda yayınlanacak olması çok rahatsız edicidir. Barışı getiren ve adaleti tesis eden müdahalenin, Rum propagandasıyla hedef alınmasını kabul edemeyiz. Bu dizi vasıtasıyla Kıbrıs Barış Harekatı, kahraman Türk askeri, barış ve adalet hedef alınamaz."
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz