Meltem Cumbul O Filme Konuk Oluyor!

Dizisi başlamadan bitmişti...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika'da hayatını sürdürüyordu. Yeni dizi projesi için ülkeye dönen Meltem Cumbul'un dizisi başlamadan bitmişti. Ünlü oyuncu şimdi de bambaşka bir filme konuk olmaya hazırlanıyor.

Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Yılan Hikayesi, Biz Size Aşık Olduk, Gurbet Kadını, Aşk Yakar ve Muhteşem Yüzyıl gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Meltem Cumbul bir süredir Amerika'da hayatını sürdürüyordu.

DİZİSİ BAŞLAMADAN BİTMİŞTİ
Uzun zamandır herhangi bir projede de yer almayan Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni dizisi için Türkiye'ye geri dönmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve istenilen oyuncu kadrosu kurulamadığı için dizi ertelenmişti.

O FİLME KONUK OLACAK
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu Meltem Cumbul O3 Medya’nın Netflix Almanya için çektiği “She Said Yes” filmine konuk olacak.

Hamburg ve Kapadokya’dan sonra İstanbul’da devam eden filmin çekimleri ağustos ortasında tamamlanacak. Hamburg’dan İstanbul’a uzanan bir yol hikayesini konu alan filmde Serkan Çayoğlu, Nursel Köse, Cansu Tosun, Meral Perin ve Mehmet Ateşçi, Beritan Balcı ve Sinan Güleç’ten sonra çok ünlü bir Türk oyuncu daha rol alacak.

Kulislerden sızan bilgilere göre Cumbul, She Said Yes’in hoş geldin partisinde şarkı söyleyecek ve projeye renk katacak.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz