Şükrü Özyıldız'dan Hadise'nin Performansına Övgü!

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise şimdi de oyunculuğa soyundu. Dizideki rol arkadaşı Şükrü Özyıldız Hadise'nin performansını öve öve bitiremedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise şimdi de oyunculuğa soyundu. Dijital platformda yayınlanacak 'Esas Oğlan' dizisi için kamera karşısına geçen Hadise'nin bu projeden alacağı ücret de dudak uçuklattı. Dizideki rol arkadaşı Şükrü Özyıldız Hadise'nin performansını öve öve bitiremedi.

Özel hayatı, açıklamaları ve cesur sahne kostümleri ile gündemden düşmeyen Hadise şimdi de oyuncu olmaya karar verdi. Bir süre önce oyunculuk eğitimleri almaya başladığı bilinen Hadise'nin bu projeden alacağım ücret de dudak uçuklatmıştı.

10 MİLYONA EL SIKIŞTI
Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük 'Esas Oğlan' dizisi için anlaşma sağlayan Hadise'nin Seda Bakan ile başrolü paylaşacağı öğrenilmiş ve Hadise'nin dizi için 10 milyona el sıkıştığı söylenmişti.

Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ın rol aldığı dizinin çekimleri bir hafta önce başladı.

Şükrü Özyıldız ilk kez oyunculuk sınavı veren şarkıcı partnerinin performansını değerlendi.

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ
Posta Gazetesi'nden Engin Can Dilekli'nin haberine göre; Özyıldız Hadise için “Çok güzel bir karakter. Zaten çok da yetenekli. Ne yaparsa en iyisini yapıyor tabii ki. Ben çok başarılı buluyorum. İşini doğru yapıyor” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz