Defne Samyeli'den Buz Banyosu!

Leopar desenli videosuyla buz gibi suyun içerisine giren Samyeli'nin o görüntüleri nefes kesti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cesur tarzıyla ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'den buz banyosu geldi. Şimdilerde dolu dizgin bir tatil yapan Samyeli'de soğuk suya girme modasına uydu. Leopar desenli videosuyla buz gibi suyun içerisine giren Samyeli'nin o görüntüleri nefes kesti.

Yıllara meydan okuyan 52 yaşındaki Defne Samyeli, fit vücudu ve kusursuz cildiyle sık sık gündeme geliyor. İki çocuk annesi Samyeli, sosyal medyada paylaştığı gönderilerle nefes kesiyor. 

Samyeli’nin ilerleyen yaşına rağmen hem yüzünün hem de fiziğinin genç kalması da dikkatleri üzerine çekiyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Defne Samyeli'nin paylaşımları büyük yankı uyandırıyor. Oyunculuk, sunuculuk deneyimlerinin yanında şarkıcılık deneyimi de bulunan ünlü isim, bu kez son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 

BUZ BANYOSU YAPTI

Şimdilerde dolu dizgn bir tatil yapan ünlü güzelin buz banyosu yaptığu görüntüleri dikkat çekti. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Samyeli'de soğuk suya girme modasına uydu. 

LEOPAR DESENLİ BİKİNİSİYLE NEFES KESTİ

Ünlü isim buz gibi suyun içine girerek modaya ayak uydurdu. Leopar desenli bikinisiyle suyun içerisine giren Samyeli'ye binlerce bepeni ve yorum yağdı. Ünlü güzelin fit vücudu övgü topladı. 

"EKSİK KALMADIM"

Samyeli paylaşımına; “Eksik kalmadım. İlk deneme 3 dk ama itiraf edeyim buz değil, sadece buz gibi su vardı, artık bir dahakine” notuyla buzlu suya gelecek sefere gireceğini belirtti.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz