Kulis: AK Parti Teşkilatları ‘Köklü Değişim’ İstiyor!

AK Partili milletvekilleri, halkı dinlemeye başladı. Vatandaş, geçim zorluğundan şikâyet etti. Teşkilatlar da vekillerden “köklü değişim” istedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Meclis’in tatile girmesiyle birlikte seçim bölgelerine giden AK Partili milletvekilleri, halkı dinlemeye başladı. Vatandaş, geçim zorluğundan şikâyet etti. Teşkilatlar da vekillerden “köklü değişim” istedi.

Son yerel seçimlerde 22 yılın gerisine düşen AK Parti’de milletvekilleri Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Meclis’in tatildeyken sahaya indi. Vatandaş geçinemediğinden yakınırken, teşkilatlar da partililerden “köklü değişim” talebinde bulundu.

Türkiye gazetesinde yer alan haberde, milletvekillerinin sahada ekonomi yönetiminden ve mevcut durumdan rahatsız olan halkla karşılaştığı belirtildi. AK Parti teşkilatları ile yapılan değerlendirme toplantılarında ise, ön plana çıkan konu yerel seçimlerden sonra parti içinde köklü bir değişime gidilmemesi oldu. Partinin değişimin sürecinin başlatılmasında geç kalındığına dair şikâyetlerin dile getirildiği toplantılarla ilgili hazırlanacak raporlar parti yönetimince ele alınacak.

Edinilen bilgilere göre AK Parti’nin büyük kongreyle ilgili takvimini ise eylül ayında başlatması bekleniyor. Bu doğrultuda, eylül ayında yapılacak MKYK’da kongre takvimi konusunda karar alınacağı belirtildi. Kongre sürecinin mahalle delege seçimleri ile başlayacağı AK Parti’nin büyük kongresinin 2025 sonbaharında yapılacak şekilde bir takvim oluşturulacağı ifade ediliyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz