Gelecek Partisi, AK Parti'ye mi Katılacak?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin AKP'ye katılacağına ilişkin iddiaları reddetti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin AKP'ye katılacağına ilişkin iddiaları reddetti. Özdağ, "Bulunduğumuz yerdeyiz, muhalefet yapmaya devam ediyoruz. Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız" dedi.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'nin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından AKP'ye katılacağı iddia edilmişti. Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı ise geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına yapmış olduğu açıklamada, Gelecek Partisi'nden AKP'ye katılımlar olacağı iddialarıyla ilgili, "Ahmet Davutoğlu’nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. AK Parti’ye geçeceksek genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz, özellikle ‘muhafazakâr camiadaki bölünmeyi nasıl toplarız, bu dağınıklığın nasıl üstesinden geliriz’ diye herkesle konuşuyoruz" dedi. Yaşanan gelişmelerin ardından, Ankara kulislerinde "Gelecek Partisi, AKP'ye mi katılacak?" sorusu tartışılmaya başlandı.

Selçuk Özdağ: Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, konuya ilişkin, "Biz bulunduğumuz yerdeyiz, muhalefet yapmaya devam ediyoruz. Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız" açıklamasında bulundu.

Özdağ, "5 kişi AK Partiye gidiyor diye haberler çıkıyor. En son benim adıma da çıktı ama arayıp bana soran yok" dedi.

İddiaları, "Böyle bir şey yok" diyerek reddeden Özdağ, "Biz bir grup kurduk ve çok başarılı bir muhalefet olduk. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu ile görüşecek. Dervişoğlu, genel merkezimize bir iadei ziyarette bulunacak. Görüşmeden sonra ise bir basın açıklaması gerçekleştirecek olan Genel Başkanımız, çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda da bulunacak" diye konuştu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz