Ümit Özdağ'dan Akşener Hakkında Bomba İddia!

"Kılıçdaroğlu'na tuzak mı kuruldu?"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti'nin kurucularından eski genel başkan Meral Akşener hakkında dikkat çekici bir iddiada bulundu. Özdağ, Akşener'in seçimden bir ay önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kazandırmak amacıyla harekete geçtiğini savundu. Özdağ, Akşener ile danışmanı arasında "dinlenemeyen" bir odada gerçekleştiğini öne sürdüğü bir görüşmeyi aktardı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mine Özbek’in Youtube kanalında İYİ Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener hakkında 'dinlemeyen oda' iddiasında bulundu.

Özdağ, Akşener'in 'dinlenemeyen oda'da danışmanına söylediklerini programda aktardı. Özdağ seçimden bir ay önce Akşener'in 'Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandırmak için düğmeye bastığını iddia etti.

Konuyla ilgili detaylı bilgi veren Özdağ şunları söyledi:

“Meral Akşener, seçimden (2018) 1 ay önce beni dinlenemeyen odaya götürdü. Bana ‘Nedenini sorma, adamı (Erdoğan’ı) cumhurbaşkanı seçiyoruz’ dedi. Sen ne diyorsun ya dedim”

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN 40 DAKİKALIK GÖRÜŞME
Akşener, 5 Haziran'da sürpriz şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret etmişti. Erdoğan-Akşener arasındaki sürpriz görüşme yaklaşık 40 dakika sürmüştü.

"MAALESEF İHANETİ DE GÖREBİLİYORUZ"
2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ni Erdoğan'a kaybeden CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Akşener için 'ihanet' imasında bulunarak, "Sayın Akşener’i daha sonraki süreçte Saray’da görünce doğrusunu isterseniz şaşırmadım... Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Özdağ'ın açıklamalarının ardından sosyal medyada 'Kılıçdaroğlu'na 2018 seçimlerinde tuzak mı kuruldu?' sorusunun sorulmasına neden oldu.


 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz