AK Parti MYK Bugün Toplanıyor!

Toplantıda İsrail'in devam eden Gazze saldırıları ve bölgesel konular ele alınacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

AK Parti MYK bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın Türkiye ziyareti ve Instagram ile varılan mutabakat ele alınacak. Toplantıda AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine ilişkin hazırlıklar da değerlendirilecek.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantıda İsrail'in devam eden Gazze saldırıları ve bölgesel konular ele alınacak.

Ateşkesin sağlanması ve 2 devletli çözüme kapı aralanması için atılabilecek diplomatik adımlar masada olacak.

Çarşamba günü Ankara'ya gelecek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın ziyareti de gündem başlıkları arasında. Abbas'in Meclis'teki konuşması ve Erdoğan ile yapacağı görüşmeye ilişkin notlar değerlendirilecek.

INSTAGRAMA ERİŞİM KISITLAMASININ KALDIRILMASI
Instagram yetkilileri ile günler süren görüşmelere ilişkin detaylar ve Türkiye’nin gelecekteki sosyal medya stratejisi de MYK'da müzakere edilecek.

Toplantıda bazı genel başkan yardımcılıkları da sunumlar yapacak. gençlik kollarının gençlerin siyasete katılımı ve hükümetten beklentileri üzerine yaptırdığı araştırma sonuçları MYK’da konuşulacak. Toplantıda ayrıca yeni anayasa çalışmaları ve çarşamba günü yapılacak AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü kutlamalarına ilişkin hazırlıklar da değerlendirilecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz