Kate Winslet'ten Titanic İtirafı: 'Sürekli Öpüşüyorduk'

" Titanik'teki o sahne tam bir kabustu! "

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Oscar ödüllü ünlü yıldız Kate Winslet, 1997 yapımı James Cameron imzalı Titanic filminde Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaşan ve Rose karakterine hayat vermişti. Film, güzel oyuncunun hayatında dönüm noktası oldu ve bir çok projede rol aldı. Kate Winslet, film ile ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu. "Titanik'teki o sahne tam bir kabustu ve biz sürekli öpüşüyorduk" dedi.

Oscar'lı oyuncu Kate Winslet, Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaştıkları "Titanik" filmiyle ilgili itirafta bulundu. Winslet, filmde DiCaprio'yu öpmenin neden karmaşa yarattığını anlattı.

11 dalda Oscar kazanan 1997 yapımı James Cameron imzalı Titanic filminde Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaşan ve Rose karakterine hayat veren Kate Winslet, filmin elde ettiği başarılarla bir Hollywood yıldızına dönüştü.

Titanik’in kazandığı başarıdan sonra yer aldığı projelerle ve oyunculuk performansıyla adından söz ettiren 48 yaşındaki İngiliz yıldız Kate Winslet, filmdeki meşhur "Uçuyorum" sahnesiyle ilgili itiraflarda bulundu.

Rol aldığı filmlerin en meşhur sahnelerini Vanity Fair için izleyip yorumlayan ünlü isim, geriye dönüp baktığında bu sahneyi çekerken her şeyin söylendiği kadar iyi olmadığını itiraf etti.

Winslet, "Tanrım, tam bir romantik, değil mi? Dünyadaki her genç kızın Leonardo DiCaprio tarafından öpülmek istemesine şaşmamalı" diye espri yaparak ekledi:

"Ama sanıldığı kadar iyi değil. Sürekli öpüşüyorduk. Benim çok soluk bir makyajım vardı ve çekimler arasında ikimizin de makyajını kontrol etmem gerekiyordu. Ben her çekimden sonra karamelli çikolata emmiş gibi görünüyordum çünkü onun makyajı üzerimde leke bırakıyordu."

Kendi makyajının da ünlü aktörün yanaklarında leke bıraktığını anlatan Winslet, DiCaprio'nun yüzünde bir parça eksikmiş gibi göründüğünü "Tanrım, tam bir karmaşaydı" sözleriyle ifade etti.

Çekimlerin yapıldığı korkulukların makyaj ekibi için çok yüksek olduğunu söyleyen ödüllü oyuncu, sahneyi bir kabus diye tanımladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz