Serdar Ortaç Aylık Masrafını Açıkladı!

Serdar Ortaç yine canlı yayın açtı. İşte canlı yayında söyledikleri...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yaptığı canlı yayınlar ile konuşulmaya devam ediyor. Yıllarca Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçıları arasında yer alan Serdar Ortaç yaşadığı sağlık sorunları ve maddi sıkıntıları yüzünden sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Yaptığı birkaç canlı yayın sonrasında kendisine sosyal medya yasağı konmuş olsa da, Serdar Ortaç yine canlı yayın açtı. İşte canlı yayında söyledikleri...

1990 ve 2000'li yılların en çok dinlenen sanatçılarından Serdar Ortaç, yaşadığı kumar ve sağlık sorunları ile gündeme gelmişti. Sosyal medyada yaptığı canlı yayınlar ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü isim birçok olaylı açıklamaya imza atmıştı. 

Serdar Ortaç, TikTok platformunda yaptığı canlı yayınlarda Tarkan'ın da içerisinde bulunduğu birçok ünlü isim hakkında ağır ifadeler kullanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde kredi borcunu ödemekte zorlandığını belirterek bu konuda Ziraat Bankası'nın kendisine kolaylık sağladığını belirtmişti. Ortaç, yaptığı canlı yayında bu kez takipçilerine artık zengin olmadığını belirtti.

AYLIK MASRAFINI AÇIKLADI

Aylık masrafının 500 bin TL olduğunu belirten Ortaç, şu ifadeleri kullandı:

"Eskiden zengindim, şimdi değilim. Aylık masrafım 500 bin lira. 11 kişi var ofiste, 22 kişi müzisyen. Onlara nasıl bakacağım?"


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz