Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat Tatilde Aşk Tazeledi!

Cansel Elçin'in yanında yüzen Bayat, eşini öpücüklere boğarak, tatilde aşk tazeledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü oyuncu 50 yaşındaki Cansel Elçin ile oyuncu eşi 34 yaşındaki Zeynep Tuğçe Bayat önceki gün Göcek'te tekne tatilinde objektiflere yansıdı. Eşinin hazırladığı merdivenle suya giren Zeynep Tuğçe Bayat, "Soğukmuş" diyerek tepki verdi. Cansel Elçin'in yanında yüzen Bayat, eşini öpücüklere boğarak, tatilde aşk tazeledi.

Zeynep Tuğçe Bayat (34) ile kendisi gibi oyuncu eşi Cansel Elçin (50), tatilde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Göcek'te aşk tazeleyen ikili, Ege'nin serin sularında yüzdükten sonra kano keyfi yaptı.

Dört yıldır mutlu bir evlilik sürdüren ve her fırsatta aşklarını dile getiren Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat, önceki gün Göcek'te tekne tatilinde objektiflere yansıdı.

Denize girmeye hazırlanan Elçin, önce merdiveni getirerek teknenin arkasına yerleştirdi. Bir süre eşini birlikte atlamaya ikna etmeye çalışan oyuncu, başarılı olamayınca estetik bir atlayışla kendini Göcek koylarının serin sularına bıraktı.

TATİLDE AŞK TAZELEDİLER

Eşinin hazırladığı merdivenle suya giren Zeynep Tuğçe Bayat, "Soğukmuş" diyerek tepki verdi. Cansel Elçin'in yanında yüzen Bayat, eşini öpücüklere boğarak, tatilde aşk tazeledi.

"BENİ NEDEN BIRAKTIN, SKANDAL"

Bir süre denizde yüzen ünlü çift, daha sonra kano keyfi yapmayı ihmal etmedi.

Cansel Elçin, ilk olarak eşini kanoya almadı. Bu sırada Bayat, "Beni neden bıraktın, skandal" diyerek eşine takıldı.

"ŞAKA YAPTIM"

Tekrar geri dönerek Bayat'ı kanoya alan Elçin, eşini öperek gönlünü aldı ve şaka yaptığını söyledi. Kano keyfi yapan ünlü çiftin mutluluklarına diyecek yoktu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz