Melisa Ilıcalı Mezun Oldu! Ilıcalı, Eski Eşiyle Bir Araya Geldi!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, kızları Melisa'nın mezuniyet töreninde bir araya geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir dönem aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 2018 yılında boşandı. İkili, aylar sonra kızları Melisa'nın mezuniyet töreninde bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı'nın pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Aşklarıyla ve evlilikleriyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, 2018 yılında boşandı. Ayrıldıktan sonra bambaşka hayatlar yaşayan ikinin ' Melisa' adında bir kızlara bulunuyor.

Şeyma Subaşı, Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle dünyaevine girdiği Mohammed Alsaloussi ile 5 ay evli kalırken Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açtı.

ESKİ EŞİYLE BİR ARAYA GELDİ

Ayça Çağla Altunkaya ile mutlu bir birliktelik sürdüren Ilıcalı, kızı Melisa'nın mezuniyetinde eski eşi Şeyma Subaşı ile bir araya geldi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Şeyma Subaşı, kızının mezuniyet pozlarını da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. 

PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Fotoğraf serisinin ilk sırasına Acun Ilıcalı ve Melisa Ilıcalı ile çekilen karesine yer veren Subaşı, paylaşımına; "Bizim biricik kızımızın 5. sınıf mezuniyeti. Hahaha, içindeki ekstra duygulardan ağlıyordum... Maşallah herkese musmutlu, huzurla yaşadığı ömürler diliyorum. Evlatlarımızın musmutlu günlerini gördüğümüz, Allah'ın bizi evlatlarımızla sınamadığı günlerimiz olsun. Herkese tebrikler" notunu düştü. 

"SİZLERİ BİR ARADA GÖRMEK GÜZEL"

Şeyma Subaşı'nın peş peşe paylaştığı pozlara binlerce beğeni ve yorum yağdı. Subaşı'nın takipçileri  Acun Ilıcalı'nın da olduğu pozlara olay yorumda bulundu. Paylaşıma; "Şimdi Çağla düşünsün", "Özlenen tablo", "Sizleri bir arada görmek güzel" gibi yorumlar geldi. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz