İrem Derici'den Cesur Tatil Pozları!

Derici'nin cesur karelerine hayranları kayıtsız kalamadı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir süredir sevgili olduğu Gökhan Fırat'la yollarını ayıran ünlü şarkıcı İrem Derici, özel hayatının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla büyük yankı uyandırıyor. Aşktan yana yüzü gülmeyen Derici'den tatil pozları peş peşe geldi. Yaz sezonunu Kıbrıs'ta açan Derici'nin kırmızı bikinisiyle verdiği pozlar büyük beğeni topladı. Derici'nin cesur karelerine hayranları kayıtsız kalamadı.

Sahne şovları ve iddialı tarzıyla magazin gündemini sallayan ünlü şarkıcı İrem Derici, özel hayatıyla ve açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEM OLUYOR

Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla da sık sık aından söz ettiren ünlü şarkıcı, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşuluyor. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la Eylül 2023'te yollarını ayıran İrem Derici, geçtiğimiz aylarda Gökhan Fırat ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

AYRILIĞINI İLAN ETMİŞTİ

Derici'nin, "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem" sözleri çok konuşulmuştu. Ünlü popçu, "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben" mesajını yazmış, Gökhan Fırat'ı takipten çıkarmıştı. Sosyal medyada sevgilisi ile olan fotoğraflarını da silen Derici, ayrılığı ilan etmişti.

TATİLDEN PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Aşktan yana yüzü gülmeyen İrem Derici, yaz sezonunu geçtiğimiz günlerde açtı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcıdan tatil pozları da peş peşe geldi. 

KIRMIZI BİKİNİSİYLE POZLAR VERDİ

Tatil için Kıbrıs'ı tercih eden İrem Derici'nin kırmızı bikinisiyle verdiği pozlar büyük beğeni topladı. Kusursuz fiziğini gözler önüne seren Derici'nin hayranları bu görüntü karşısında kayıtsız kalamadı. 

"SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR"

Bikinisiyle sere serpe uzanan İrem Derici'nin paylaşımına; "Bu ne güzellik?", "Sana kırmızı çok yakışıyor", "Kırmızının bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum" gibi yorumlar geldi. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz