Gonca Vuslateri'den Mutlu Aile Pozları!

"Aşklarım..."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

26 Nisan'da kızı Asya'yı dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Gonca Vuslateri, eşi ve kızıyla tatile çıktı. Ünlü oyuncu, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.

Mart 2024'te bir süredir aşk yaşadığı Levent Bey ile nikah masasına oturan Gonca Vuslateri, 26 Nisan tarihinde de kızı Asya'ya kavuştu.

Büyük bir mutluluk yaşayan ve şimdilerde minik kızıyla ilgilenen ünlü oyuncu, ailesiyle tatile çıktı.

EŞİ VE KIZINI PAYLAŞTI
Gonca Vuslateri, eşi Levent ve kızları Asya ile bir dizi fotoğraf paylaştı.

Eşinin ve kızının yüzünü göstermeyi tercih etmeyen ünlü isim, paylaşımına duygu dolu bir açıklama ekledi.

"GECEM, GÜNDÜZÜM..."
Vuslateri, "Aşklarım. Gecem, gündüzüm... Yuvasını korumak için ıslak ormanların uykusuz kurtları gibi nefeslerinizi dinleyerek geçiririm gecelerimi. Dualardan söz yazarım boyu bestelerinize" dedi.

"SİZİ SEVİYORUM"
Ünlü isim, sözlerine "Kökleri içime büyüyen olgun ailem. Beni parçalara bölerek derinleştiren en dirençli büyüyüşlerim. Canım kızım, canım sevgilim. Sizi seviyorum" diye devam etti.

37 yaşındaki Vuslateri'nin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

"LEVENT BENİM SEKTÖRÜMDEN ÇOK UZAK"
Öte yandan geçtiğimiz aylarda NTV ekranlarında Ceyda Düvenci'nin sunumuyla ekranlara gelen Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Gonca Vuslateri, sevgilisi Levent Bey ile ilgili “Levent devlet memuru, benim sektörümden hayatımdan çok uzakta bir yerde. O kadar mutluyuz ki, dışarıdan sektörden olmayan biriyle olmanın verdiği bir huzur var. Benim işimin magazinsel bir tarafı var o tarafı da kışkırtıcı. Evde ünlü değilim, evin başka bir hayatı var. Benim domestik tarafım çok bilinmez. Erkek arkadaşımla hiç ortak yanımız yok" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz