Selen Görgüzel Tatil Pozlarıyla Gündemi Sallıyor!

Bikinisiyle objektif karşısına geçen şarkıcı, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle sosyal medyayı salladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Hamdi Alkan ile 8 yıl evli kalan Selen Görgüzel, açıklamaları, sahne performansları ve geçirdiği estetik operasyonlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Şimdilerde Yunanistan'da tatil yapan Görgüzel'den cesur pozlar peş peşe geldi. Bikinisiyle objektif karşısına geçen şarkıcı, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle sosyal medyayı salladı.

2014 yılında Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, magazin gündeminde sıklıkla adından söz ettirmeyi başarıyor.

8 yıl evli kaldığı yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra sahnelere hızlı bir dönüş yapan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla da büyük yankı uyandırıyor. 

YÜZ GERDİRME OPERASYONU GEÇİRMİŞTİ

Yüz gerdirme operasyonu geçiren ünlü şarkıcı, estetik sonrası son haliyle de çok konuşulmuştu. Yüzünü gerdiren şarkıcı, "Yeni yüz, yeni enerji kattı. Biraz ödem kaldı yüzümde... Mevcudu ve geleceği korumak için yaptırdım. Değişim değil, bilinçli bir müdahale... İşime ve seyircime saygı" demişti.

TATİL POZLARIYLA GÜNDEM OLDU

Değişimi ve son hali çok konuşulan Selen Görgüzel'in son dönemde sahnede giydiği kıyafetler de gündem oluyor. Sahnedeki dans performansıyla da çok konuşulan Görgüzel, bu kez tatil pozlarıyla gündeme geldi. 

BİKİNİLİ POZLARINI PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Şimdilerde Yunanistan'da dolu dizgin bir tatil yapan Görgüzel'den tatil pozları peş peşe geldi. Örgülü bikinisiyle objektif karşısına geçen ünlü güzel kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle ortalığı kasıp kavurdu. 

Manzara karşı poz veren Görgüzel'e binlerce beğeni ve yorum yağdı. Fit haliyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcıya bir bakan bir daha baktı. 

"MUAZZAM ÖTESİ"

Görgüzel'in paylaşımına; "Çok güzelsiniz", "Fotoğraf ve manzara muhateşem görünüyor", "Muazzam ötesi" gibi övgü dolu yorumlar geldi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz