Oyuncu Serkay Tütüncü’den Olay Paylaşım!

"Hastayım sana"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Zeynep Bastık ile yeni bir aşka yelken açan Oyuncu Serkay Tütüncü dün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konseri olan sevgilisini yalnız bırakmadı. İlk defa sosyal medya hesabından sevgilisini paylaşan Tütüncü’den iltifat dolu ilk paylaşım geldi. İşte Serkay Tütüncü'nün o paylaşımı…

Geçtiğimiz aylarda yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız ile ilişkisini sonlandıran Şarkıcı Zeynep Bastık, gönlünü Serkay Tütüncü'ye kaptırmıştı. Yeni bir aşka yelken açan ikili birbirlerini tanıdıklarını açıkladıktan sonra ilk kez Çeşme'de görüntülenmişti.

“YALAN SÖYLEMİYORUM, KAÇMIYORUM” DEMİŞTİ

Serkay Tütüncü ile aşk yaşayıp yaşamadıkları yönündeki sorulara yanıt veren şarkıcı, ilk kez yeni ilişkisini itiraf ederek oyuncu ile birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını söyleyerek, “Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok.' diyen ünlü şarkıcı, İlişkilerinin kısa sürede duyulmasına şaşırdığını sözlerine eklemiş ve 'Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum. Durumlar böyle' demişti.

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'ı dün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserinde yalnız bırakmadı. Birçok ünlü ismin de katıldığı konserde tütüncü’den paylaşım geldi.

İLTİFATLARA BOĞDU

Sosyal medya hesabından sevgilisi Zeynep Bastık’ın fotoğrafını paylaşan Tütüncü yere göğe sığdıramadı. Sevgilisini iltifatlara boğan Tütüncü ”Birisi Harbiyeyi yıkıyor!” dedi.

HASTAYIM SANA

Tütüncü paylaşımının devamında ise “Bunun için doğmuşsun resmen! Hastayım sana!” diyerek son noktayı koydu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz