Hadise Dizi Oyuncusu Oldu! Partneri de Belli Oldu!

Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacak olan Hadise'nin partneri de belli oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sahne şovları ve tercih ettiği kostümlerle sık sık adından söz ettiren Hadise şimdi de oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacak olan Hadise'nin partneri de belli oldu.

Cesur sahne kostümleri, özel hayatı ve danslarıyla sık sık gündeme gelen Hadise bu defa oyunculuk için ders almaya başladı. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi için anlaşma sağlayan Hadise'nin partneri de belli oldu.

Şenol Sönmez’in yöneteceği, Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk’ün yazdığı dizi İstanbul’da çekilecek. Romantik komedi türündeki 8 bölümlük dizide Hadise “Ceren”i, Seda Bakan “Selma” karakterini canlandıracak.

PARTNERİ BELLİ OLDU
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; BKM’nin yapımcılığını üstlendiği dizide Hadise'nin hayat vereceği Ceren’in partneri genç kuşağın başarılı ve karizmatik jönlerinden İlhan Şen olacak.

ALACAĞI ÜCRET...
Yakında sete çıkacak olan Hadise dizi için 10 milyona el sıkıştı. Şu sıralar oyunculuk derslerine başlayan Hadise'yi yakın arkadaşı Seda Bakan'ın ikna ettiği söyleniyor.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz