Ceyda Düvenci'nin Yeni İmajı Olay Oldu!

Yorum yağmuruna tutulan güzel oyuncu, hayranlarından tam not aldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Güzelliğiyle dillere destan olan Ceyda Düvenci, yıllara meydan okumaya devam ediyor. Yoğun iş temposundan kaçmak için tatile giden Düvenci, yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Yorum yağmuruna tutulan güzel oyuncu, hayranlarından tam not aldı.

ŞAŞIRTAN İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ!

Prens ve Sakla Beni dizilerinin yanı sıra bir de program sunuculuğu yapan Ceyda Düvenci, yoğun iş temposuna ara vererek yaz tatili için oğluyla Tanzanya'ya gitti. Tatilin tadını çıkaran Düvenci, bir de imaj değişikliğine gitti.

TAM NOT ALDI!

Düvenci'nin yeni imajı, Pınar Sabancı, Pınar Altuğ Atacan, Melek Mosso ve Işın Karaca'dan tam not aldı.

BİR SÜREDİR AŞK YAŞIYOR!

Meslektaşı Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Düvenci, bir süredir radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşıyor.

Başrol olduğu Sakla Beni dizisi final yaptıktan sonra oğluyla Tanzanya'ya tatile giden Ceyda Düvenci, uzun yıllardır kısa kullandığı saçlarına Afrika örgüsü yaptırdı.

"ÇILGIN TATİLİN SON GÜNLERİ..."

Uzun yıllardır saçlarını sarı ve kısa şekilde kullanan Ceyda Düvenci, tatilde Afrika örgüsü yaptırdı. Yeni imajını Instagram hesabından yayınlayan başarılı oyuncu "Hiç denememiştim saçlarımı böyle. Hep merak ediyordum. Kısmet bugüneymiş. Sonrası, öncesi.. Çılgın tatilin son günleri" notunu düştü. 

İşte Ceyda Düvenci'nin yeni imajı...

 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz